Magellan polarx manual-ba ahead kormánycsapágy való?
Attól függ, milyen villát teszel bele. Ha aheadest, akkor aheades csapágy kell. Ha meneteset, akkor menetes.
Mondjuk ez utóbbi ma már ritka, mint a fehér holló...
5.: Hát ebben semmilyen kifelé álló peremet nem látok, mármint a homlokcső belsejében. Alul és felül is van egy 22mm hosszú rész, gondolom a csésze helye. Rá is van írva, hogy 22x7, ami azt jelenti, hogy 22mm hosszú csészét is tud fogadni, és alul 7mm az anyagvastagság.
Azért kérdezem, mert láttam egy polarx-et, amit félintegrált kormánycsapággyal hirdetnek, és ez bekavart.
Holnap lövök róla képet :)
Szerintem meg hagyományos, ha fogadni kéne erre fogadnék, de az is lehet, hogy rosszul tudom.
Na, alul-felül 34mm széles belül a fejcső. Ebike szerint ehhez hagyományos kell [link] .
Örülök is neki, mert állítólag a hagyományos erősebb, mint a félintegrált, mivel a csapágy egy külső csészében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!