Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első tárcsafék kicsit hozzáér...

Első tárcsafék kicsit hozzáér fékpofához,mit tudok tenni vele?

Figyelt kérdés

Szervízben cseréltettem szinte kompletten tárcsaféket,fékpofa,vezették,fékkar stb.

Aztán láttam bal fékpofa hozzáér tárcsához.Visszavittem állítva lett rajta,de még mindig hallom súrlódik bár kerék nem lassul már annyira ha megtekerem,valamivel jobb lett.

Azon kívül lehet előbb kopik fékpofa más gondja nem lehet gondolom.

Azt mondta szervízes vminek van 1kis mozgása azért is.

Annyira nem értek hozzá.Érdemes más szervízbe állítatnom rajta?

2020. dec. 22. 21:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Átérzem a problémát, hogy cikinek érzed, de te fizettél egy szolgáltatásért amit nem teljesítettek. (És az a tipikus eset, mint az autoszereloknel, cserépljük ezt, cseréljük azt is. De egy normális szerelő szétszedi és látja, hogy mit kell cserélni hogy noálisan működjön és ezt nem utólag teszi). Sajnálom, hogy mellényúltál a bringának.
2020. dec. 23. 00:17
 12/35 anonim ***** válasza:

Ha IS-es rögzítés, akkor alátétezni kell, a kilazítás-meghúzás csak PM-nél működik.

Ha a féknyeregben nem mozog szépen a dugattyú, akkor nem könnyű beállítani. Egy minimális hozzáérés nem a világ.

Ha gyorszáras a kereked, akkor majdnem minden kerék-kiszedés után lehet ilyen problémád.

2020. dec. 23. 01:54
 13/35 A kérdező kommentje:

Igen gyorszáras.Azt pedig olvastam,tárcsaféknél nem jó sokszor kivenni kereket,akkor is lehet ilyen.

Hát annyit mondott vminek van 1kis mozgása lehet arra gondolt,igazán már nem lassítja kereket.

Ha nem lesz baja tőle,nem zavar gondolom legrosszabb esetbe előbb kopna fékbetét más gond nem lehet.

Köszi mindenkinek!

2020. dec. 23. 05:06
 14/35 anonim ***** válasza:
lehet már kihajtottad a lelkét is szerencsétlen dögnek?!?
2020. dec. 23. 12:28
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem.Mivel 2tulaja vagyok s kb hója Nálam Én rakom rendbe inkább cseréltettem lánc,racsni,fékpofák,elől komplett féket.
2020. dec. 23. 14:42
 16/35 anonim ***** válasza:
oké akkor hajrá-bocs
2020. dec. 23. 14:49
 17/35 anonim ***** válasza:
A tulaj hazudott a szerelők meg linkek vagy sietnek , de nem korrekt egyik sem . Ki kell deriteni mi a baj , oldjak meg . Hasznalt dolgok lutrik , ritkán ki lehet fogni tuti gepeket akar 5-10 kmeset mert rossz a mérete a kategoria vagy ajandekba kapták es csak porosodik .Írj a tulajra hogy gagyit arult stb részletezd a trógersegét . Tartozekokat olcson nagy valasztekban eBike.hu Probike Bringaboard ad ....
2020. dec. 23. 16:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Hozzá teszem 6 éve cssk bringazok outi es mtb trekkingel . Hegesztés és centrirozason kívül mindent mafam intézek , fűzést is vagy ha el vagyok úszva atadom műszerész ismerősnek .
2020. dec. 23. 16:56
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mellé,mindkettőbe,de keresek másik szervízt.

Nem szoktam használt dolgokat venni,fogtam mellé anno 1mobilt akkor határoztam el.

De 1új 230tól van MTB ami jobb,ez 120ezer ft volt s úgy hirdetve alig használt,hát van mi szervízbe derül ki,ha valaki nem ért hozzá.

Sok értelmes kommentet kaptam mit köszönök.

Még mindig annyi kérdés még hallom hozzáér s picit látni is,de kereket nem lassítja annyira(ha kézzel megtekerem)ha kicsit hozzáér az nem gond,nem tesz tönkre semmit igaz?Max fékpofa kopik előbb?

Én vigyázni fogok rá,ép azért rakattam rendbe fékeket,bár első ígx gáz,lánccsere,racsni,vettem villaláncvédőt is,jó lenne pár évet kibírna.

2020. dec. 23. 18:42
 20/35 TR75 ***** válasza:
Gyorsabban kopik a betét. Meg valamennyire lassít is. De nem teszi tönkre a bicajt.
2020. dec. 23. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!