Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik boltot webáruházat...

Melyik boltot webáruházat ajánlanátok ahol 26os tárcsafékes kerekeket lehet venni ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
szinte mindegyikben,de komolyan a legkisebb sufnikban is-ez a kategoria már évek óta nagyon alap...!!!
2020. nov. 12. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném , vagy hetekbe tart mire behozatja extra árakon vagy pár darab luxus Shimano Rodi szettet tartanak .
2020. nov. 12. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
jó a rodi felni én is hallottam róla-de az innduló kategoria és nem is biztos hogy 26osban van tárcsás....
2020. nov. 12. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Túrd át a kerekparbolt.lap.hu oldalon lévő web shopokat, hátha van valahol beragadt készlet.

Pl. az Ecobike-nál már többször találtam szezonon kívül is olyan dolgokat amikre szükségem volt.

Mindazonáltal a bikepro-nál azt mondták, hogy január magasságában indul a szezon. Erre az évre már senki nem rendel be semmit és a járvány miatt mindent eladtak ami gurult.

Alternatív megoldásként estleg át is fűzetheted a meglévő kereket. Most van a szervizeseknek idejük.

2020. nov. 12. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
igenn már ősz elején is aztmondták minden alkatrész elfogxott-mellesleg kinában vagy hol nincs gyártás,ami van alkatrész feltették az uj bringára-hogy vedd meg azt.....de a jóárú megérős az is már mind elkelt 22es csapdája,kis sufnikban érdemes nézelődni kiegek után....
2020. nov. 12. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Meglepődnék, ha egy jobb boltban nem tudnának összerakni egy 26-os, tárcsák kereket.

Nem mindegy, hogy milyen célra szeretnéd és mennyit tudsz rászánni.

2020. nov. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!