Elfogyni látszik a motiváció, hogyan tovább?
45-öt mentem, kevés szinttel, kevés tereppel.
Ma 2-6 fok volt. Ez egészen kellemes a 0 közelihez képest.
Szeptemberben kezdtem el bringázni, sajna nem volt akkoriban minden nap időm rá, november végétől volt néhány hét kihagyásom is pont ezek miatt, viszont ismét nyeregbe pattantam egymás után 3 napon is a héten végre, utoljára 31.-én. Egész jó idők voltak, leszámítva az esőt, de nagyrészt sikerült elkerülni :D
Nekem is az előkészület ami nehezemre esik, az öltözés, összepakolás, de ezt próbálom mindig nagyon gyorsan lerendezni, aztán már indulok is, miután pedig elindultam már nem zavar annyira az idő. Valamint én is a stravat használom, a különböző kihívások nagyon motiválók tudnak lenni, másokkal pedig nem kötelező versenyezned, a rögzített utaidat is tudod úgy kezelni, hogy mások ne lássák, és a listákra se kerüljenek fel :)
Ma 50km, 1000m szinttel, Szilveszter délelőtt esőben 60.
Ki kell menni, és csinálni, vagy máshogy edzeni, nincs mese. A hideg akkor számítana, ha alsógatyában akarnál tekerni, ha normálisan felöltözöl, semmit nem érzel belőle. Max. lejtmenetben.
én is nyápic lettem részben....lépcsőház futásokat csinálok-
rászeretném venni magamat h ujból kintt edzek-a fok nemszámít tavaly hóban is futottam(havas időben)-kis bringa mindennap van!
hajrá sportárs ne add fel!-minidig van hová fejlődni és ujrakezdeni h vmit "eltoltál"!!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!