Elfogyni látszik a motiváció, hogyan tovább?
hát igen... ezen túl kell lenni.
ne legyél gyenge! ne irr írkálj, húzz el bicajozni!
én is most indulok!
igaz a boltba sörért, de legalább bicajjal! - 20 km ez is! :D
Vigyázz a sörrel, fel ne rázd. :D
Én meg adok a ványadt testemnek egy kávét, aztán meglátom.
hátizsákban viszem, ott nem rázódik fel - kikísérleteztem :D
ne csüggedj, a legnagyobb profiknak is vannak hullámvölgyeik.
itt volt ez a néhány hideg, taknyos borongós nap nem csoda, hogy az ember bedepizik még jobban.
Hagyj ki néhány napot vagy 1 hetet és utána újult erővel nekiállhatsz megint.
Csatlakozom a 4-hez, nagyon jó motiváció egy útvonalrögzítő app!
Akár Strava, akár Endomondo, akár bármi más...
Kitűzöl magad elé egy heti/havi célt, és azt teljesíted.
Nekem már automatizmus, hogy fél 5-kor hazaérek, már öltözöm is, és indulok. Én hegytetőn lakom, tehát hazafelé kell feltekerni. De mire rámjönne a "nincs is kedvem", már rég lent vagyok a Dunaparton, és akkor már lenyomok 25-30 km-t, mielőtt feltekerek haza.
Voltak alvási problémáim korábban. Amióta naponta tekerek másfél-két órát, úgy alszom, mint egy csecsemő! :-D
(késő)Ősztől (kora)tavaszig ott az edzőterem. A jobbakban van szobabringa, ellipszis járó, futópad, lépcsőzőgép, ha kardióra, vagy zsírégtésre kell, és emberek között vagy, akikkel még beszélgetni is lehet.
Arra kell figyelni, hogy a terem ne legyeen 10 percnél távolabb a munkahelyedtől, vagy a lakhelyedtől, mert akkor az lesz a vvége hogy nem fogsz járni.
Ha ez nem tetszik, akkor a formában tartásra télvíz idején nagyon jó, ha tempósan gyalogolsz. Ideális esetben a munkahelyed kb 10 km-re van, ami tempós spurival pont elég egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!