Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a motivációtok a sportolásr...

Mi a motivációtok a sportolásra (ha van)? Miért szoktatok sportolni és mit?

Figyelt kérdés

Egy ideje már próbálom magam rávenni,hogy sportoljak legalább egy kicsit,körülöttem mindenki csinál valami érdekeset engem leszámítva.De semmi motivációt nem találtam eddig rá.Lehet,hogy azért,mert nem láttam olyan sportot ami tetszene.

Vagy ha volt is,akkor megint csak ott van a motiváció gond,nem kezdtem el ><

Örülnék neki,ha én is találnék valamit amit elkezdhetek,jó lenne megemberelni magam és nem ennyire lustának lenni ^^'

Tudom,hogy elhatározás kérdése is,de könnyebb kanapén elmélkedni rajta,mint tenni is valamit..majd csak meglesz az az első lépés,csak kérdés mi felé.. :D

#mozgás #sport #lustavagyok:(
2020. szept. 17. 18:44
 1/2 anonim válasza:
Én jártam konditerembe de nem olyan komolyan 2 hónapnál tovább egyszerre nem jártam, most otthon edzek:fekvőtámasz, van állítható súlyzó, és egy húzódzkodó rúd
2020. szept. 17. 19:23
 2/2 Metionin ***** válasza:
Nekem az hogy kikapcsol, látom a fejlődést ahogy hajlékony leszek, látom az izmokat :D meg egyszerűen jól is esik, mert sokat ülök a munkám miatt. (balett, jóga)
2020. szept. 19. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!