Milyen gördeszkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most kezdeném, majd szeretnék trükköket tanulni.
A dechatlonos megéri?
tegnap 22:23
1/4 A kérdező kommentje:
Facebookon nézelődni megéri? (Használtak)
tegnap 22:49
2/4 anonim válasza:
www.criminalskate.hu és ne komplettet vegyél mert az szar minőségű hanem te rakd össze keskeny kereket vegyél meg 7. passz lapot a 8 as az már nagynak számít kicsivel kissebbet vegyél az a normális
3/4 anonim válasza:
nagyon rögös út vezet ahoz hogy trükközni tudj van aki elkezdi nem megy neki és feladja nem érti miért nem mennek egyből a trükkök és feladja az elején nagyon úgy tűnik hogy soha nem jutsz el odáig de nem szabad feladni de azért viszont biztos kell valamennyi tehetség hogy eljuss odáig hogy tudj trkközni de igazábl nem igazán lehet az elején tudni és azt sem hogy nem is tudom hogy fogsz-e tudni én nekem mminden haverom deszkázott és feladta nem tudom én megtanultam és nem is tudom miért mert sokáig én sem tudtam semmit
4/4 anonim válasza:
ismertem a hősökön egy bmx est mert ott deszkáztam és folyton gyakorolt haverom volt de sosem jutott vele sehova de én meg persze deszkával eleinte nekem sem ment mégis megtanultam de lehet hogy te is majd egyszer jl fogsz deszkázni meg trkközni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!