Szerintetek megérné megint elkezdeni lovagolni?
7 évig lovagoltam, egész általános iskolában, sajnos abba kellett hagynom, mert ahova jártam bezárt, utána több helyen is próbálkoztam, de nem voltak jó oktatók, nem fejlődtem semmit, ezért inkább abba hagytam.
Nagyon hiányzik, mostanában sokat gondolkozok azon, hogy szívesen eljárnék megint lovagolni, nem ilyen komoly szinten, hogy akkor most verseny meg minden, csak heti egyszer kétszer.
Nem tudom mennyire lenne jó ötlet, 21 éves vagyok, kb 7 éve ültem utoljára lovon, és a környéken még mindig ugyanazok a lovardák vannak, meg az ilyen nagyobb lovardákban legtöbbször egyszerre eddz vagy 3-4 lovas, amit én régebben se szerettem. Jobb lenne egy kisebb hely ahova alig járnak meg ilyenek, de fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogyan álljak neki a keresésnek.
Szerintetek mi lenne a jó döntés?
Köszönöm a válaszokat!
Mennyi idő lenne szerinted amíg vissza rázódnék?

#4 ezt nem lehet megmondani, valszeg mindent újra kell tanulnod, mert jó eséllyel elfelejtetted
Hajrá!🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!