Szerintetek megérné elkezdenem focizni?
16 éves lány vagyok. Eddig csak otthol Apámmal és az öcsémmel fociztam, vagy az osztálytársaimmal tesi órán. Diákolimpiára most fogok menni először február környékén.
Tudok egy-két cselt, viszont nem tudok gyorsan futni, hamar kifáradok, de szerintem ezeken az edzéseken tudnék javítani. Fejelni szintén nem tudok, a passzolás mindkét lábommal jól megy, belső talpéllel egész jókat rúgok bal lábbal. A jobb külső talpélemmel tudom a labdát csavarni is. Tudok dekázni. Nyáron egy hét intenzív gyakorlás után 51-et tudtam dekázni. (Előtte csak 25-30at dekáztam.)
Hát ez sok mindentől függ. Azért csapatban játszani más mint hobbi szinten csaladdal, barátokkal. Egyrészt lényeges hogy mennyire vagy tehetséges a korosztalyodhoz képest. Nem olyan könnyű beilleszkedni egy csapatba ha nagyon le vagy maradva technikailag és fizikailag a többiektől. Lehet ez a csajoknal máshogy van, de valószínű hogy nem. Erről órákig lehetne írni de a lényeg hogy a csapat mentalitasatol is függ. Például ha először nem fogadnak el akkor rohadt nehéz lesz felzárkózni, illetve egyedül fogod magad érezni. Itt 2 opció van:
-csapatot váltasz
-beleadsz mindent és bebizonyitod hogy te is vagy legalább olyan jó mint ők.
Az hogy mennyit dekazol az senkit nem fog érdekelni. Mindenképp ajánlom hogy vágj bele HA:
-sikerorientalt vagy
-kitarto vagy
-hajlando vagy többet beleadni mint mások
Én 4 év után kezdtem újra. A fél életemet a pályán töltöttem ovis korom óta és így is nehéz volt felvenni a tempót de megérte. Ha elfogad a csapat és te is érzed hogy igenis jó vagy az egy elmondhatatlanul jó érzés. Próbálj szerves része lenni a csapatnak. Ha úgy érzed hogy a kezdeti nehézségekkel meg tudsz birkózni akkor én mindenképp ajánlom. Sok sikert! ⚽🦵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!