Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aktív edzés mellett miért híztam?

Aktív edzés mellett miért híztam?

Figyelt kérdés

Egy éve aktívan edzek (heti 3 konditerem, heti 2-4 alkalom futás, heti 1* Súlyzós edzés otthon. Emellett mozgásban aktív életmód.) cukorbetegség mellett a táplálkozásra is extrémen figyelek.

Miért lehet az, hogy bár 92 kilorol indultam és a fogyás volt a célom, ma 98 voltam?

Én nem látom magamon a változást, a szüleim sem, bár az edzős társam szokta mondani, hogy látszik rajtam.

tegnap 18:21
 1/2 anonim válasza:
100%
Az izom ugyanúgy épül,attól hogy nem látszik. Az viszont,hogy az étkezésre is figyelsz,cukorbeteg is vagy,hát nemtudom.. Nem vagyok szakértő,de nem lehet,hogy az anyagcseréddel van valami?
tegnap 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy edzel, de ha így is több kalóriát fogyasztasz mint ahányat elégetez nem fogsz fogyni.
tegnap 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!