Lindynette fogamzasgatlot szedek több mint 2 éve. Ez alatt a 2 év alatt hiztam 12kg-ot. Fogamzasgatlo mellett hogyan tudnék fogyni? Vagy 2 év után ideje lenne elmenni nogyogyaszhoz másikat íratni?
A fogamzásgátló emeli az étvágyat. Orvossal kellene beszélni, aki felírta, hogy emiatt váltanál egy másik fogamzásgátlóra. Vagy erőteljesen csökkented a kaják kalóriatartalmát. Van itt egy nagyon jó kalória számoló, ez a többség elmondása szerint nagyon hasznos, és lehet vele fogyni.
" A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel. Természetesen ehhez elég nagy fegyelemre és akaraterőre van szükség, de meglepődve fogod tapasztalni, hogy a kalóriaszámolás mennyire rugalmas a többi diétához képest."
Én Yasminelle-t szedek 11 éve. Egy grammot se híztam tőle.
Mennyi kalóriát eszel egy nap, és mennyit mozogsz egy héten?
Első körben szerintem az étkezésedet reformáld át, mert nem feltétlen, hogy a gyógyszerrel van a baj.
Én több, mint 10 évig szedtem fogamzásgátlót, és egyáltalán nem híztam.
Barátnőm állítása szerint 10+ kg-t szedett fel tőle, de azt sosem köti össze a hízással, hogy pont akkor kapott kocsit, és onnantól kb. a wc-re is autóval ment, előtte meg főleg sétált és biciklizett...
Ezt csak arra írom, hogy érdemes végiggondolni, hogy nem volt-e más változás az életedben az elmúlt időszakban, hátha elég azt megváltoztatni, hogy kordában tartsd a súlyod. Ez lehet apróság is, például hogy mostanában sokat filmeztek a pároddal, és olyankor mindig nasiztok chipset, popcornt stb., ami azelőtt nem volt jellemző.
Nem azért híztál, hanem mert túleszed magad, ennyi.
Fogd vissza a kalóriákat, és nem kell állandóan csipegetni meg eszegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!