Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lindynette fogamzasgatlot...

Lindynette fogamzasgatlot szedek több mint 2 éve. Ez alatt a 2 év alatt hiztam 12kg-ot. Fogamzasgatlo mellett hogyan tudnék fogyni? Vagy 2 év után ideje lenne elmenni nogyogyaszhoz másikat íratni?

Figyelt kérdés
Valakinek valami tipp, vagy ha bevált nektek valami szivesen meghallgatom, kellene a segitseg!!

jún. 12. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló mellett is egyedül a tartós kalóriadeficit eredményez fogyást.
jún. 12. 19:14
 2/10 anonim válasza:
34%
Én egyáltalán sehogy nem tudtam addig fogyni,amíg szedtem! Most is nagyon lassan és nehezen megy le. 2,5 hónapja nem szedem,azóta még csak nem rég indult be a fogyás. Estellét szedtem. 1 év alatt 15kg. Akármit csináltam,nem ment le. Meg nem is bírtam sokszor megállni hogy ne egyek. Falásrohamom volt.
jún. 12. 20:49
 3/10 Duenna ***** válasza:
58%

A fogamzásgátló emeli az étvágyat. Orvossal kellene beszélni, aki felírta, hogy emiatt váltanál egy másik fogamzásgátlóra. Vagy erőteljesen csökkented a kaják kalóriatartalmát. Van itt egy nagyon jó kalória számoló, ez a többség elmondása szerint nagyon hasznos, és lehet vele fogyni.

" A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel. Természetesen ehhez elég nagy fegyelemre és akaraterőre van szükség, de meglepődve fogod tapasztalni, hogy a kalóriaszámolás mennyire rugalmas a többi diétához képest."

[link]

jún. 12. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
3, attól, hogy növeli az étvágyat, lehet nemet mondani a zabálásra.
jún. 12. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Én Yasminelle-t szedek 11 éve. Egy grammot se híztam tőle.

Mennyi kalóriát eszel egy nap, és mennyit mozogsz egy héten?

Első körben szerintem az étkezésedet reformáld át, mert nem feltétlen, hogy a gyógyszerrel van a baj.

jún. 12. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én több, mint 10 évig szedtem fogamzásgátlót, és egyáltalán nem híztam.

Barátnőm állítása szerint 10+ kg-t szedett fel tőle, de azt sosem köti össze a hízással, hogy pont akkor kapott kocsit, és onnantól kb. a wc-re is autóval ment, előtte meg főleg sétált és biciklizett...

Ezt csak arra írom, hogy érdemes végiggondolni, hogy nem volt-e más változás az életedben az elmúlt időszakban, hátha elég azt megváltoztatni, hogy kordában tartsd a súlyod. Ez lehet apróság is, például hogy mostanában sokat filmeztek a pároddal, és olyankor mindig nasiztok chipset, popcornt stb., ami azelőtt nem volt jellemző.

jún. 13. 00:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Yasminellet szedet. Fogamzásgátló szedését követően, kalóriadeficittel szépen meg tudok szabadulni a kilóktól.
jún. 13. 05:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló magában nem hízlal, ezzel csak takaróznak a nők. Lehet javítja az étvágyat, de ha kalória deficitben vagy, egyiktől se fogsz hízni. Hízni csak a kajától lehet.
jún. 13. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
4-es! Lehet nem-et mondani, de nagyon nehéz, amikor azt érzi, hogy éhes. Egyszerűbb, ha jelzi a dokinak és felír egy másik gyógyszert, amitől nem lesz reggeltől estig éhes.
jún. 13. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem azért híztál, hanem mert túleszed magad, ennyi.

Fogd vissza a kalóriákat, és nem kell állandóan csipegetni meg eszegetni.

jún. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!