Elfogyni látszik a motiváció, hogyan tovább?
Miért ként 30évesekkel versenyezned...? Ha te is tizenéves korodtól fogva folyamatosan edzettél volna, akkor 30éves korodra elérted volna azt a "többszörösét", amit a mostani harmincasok.
Teljesen fölösleges hozzájuk mérni magadat! Ez ne frusztráljon egy mp-ig sem!
Tele van a Strava Top10 Master2-es bringással!
És minden versenyen van M2 korosztály.
Teljesen igazad van.
Csakis a korábbi önmagadhoz érdemes mérned magad...Ha nem így teszel, egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon.
23: hát ez marha jó duma volt, fel is nevettem. :D
Amúgy ma jó idő volt, meg is volt a 35 km a hegyemen, és a stravát is kipróbáltam. :)
én a mai szép időben is a sörömért mentem el a boltba... öööö le kéne szoknom? :D
minden nap más. van hogy tök jól meg, másnap meg nagyon rosszul érzed magad és nézed a bicajt hogy lapos? defektes? pedig semmi gond nincs vele.
minden nap menni kell egy kicsit... mozogni, tekerni nézelődni, szellőzni, szellemileg tisztulni.
nekem van egy 10-15 km-es köröm amiben van egy magasles amire kiülök x ideig. nem sok, de igyekszem majd minden nap megcsinálni amikor nincs kedvem hosszabbat menni.
szidom is magam miután a sarat vakarom a bicikliről, de akkor is kimegyek. nem rohadok a házban.
a stravat is használom és tudod mire jöttem rá? minden relatív - qva Einstein!!!!
megyek mint az állat, nyomom, jó vagyok, jól vagyok!
és aztán a straván látom, hogy meg sem közelítettem a saját magam rekodját egy adott szegmensen...
jah a mai világban minden fizetős -szokj hozzá.
én sem fizettem elő a stravára, csak a free verziót használom és így is látom mit mentem és mi volt a legjobb időm.
max ird fel a jegyzetekbe és kész.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!