Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy magam fajta nagyon vékony...

Egy magam fajta nagyon vékony srácnak edzésterv és küzdősport?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok 170 cm magas és 51 kg. Így pont egy jó célpont vagyok arra, hogy box zsáknak használhanak. Nagy nehezen hízó is vagyok, de legalább 8 kg-t tömegelni akarok majd. És ezekért szeretnék el kezdeni edzeni és valami küzdő sportra menni mondjuk ezek közűl. Melyik lenne jó: Wing Tsun,Wing Chun,Shotokan Karate, Ashihara Karate

2019. júl. 4. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Cseszheted a küzdősportot, ha ropi vagy és ugyanúgy repülsz már egy lökéstől is. Amíg nem szedsz fel valamennyi súlyt fölösleges küzdősportban gondolkodnod.
2019. júl. 5. 10:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát pedig én már láttam olyan mma videót. Ahol egy kb velem egy súlyú csávó aki még magasabb is, vagy 7 cm-el mint én. Tehát még véknyabb, győz le mma-ban. Egy 175-180 kg-s embert. Persze ezek az emberek mma-sok, de akkor is. De igen minimum egy ilyen 8 kg-t hízni akarok, annyi már biztos fel jön egy év alatt. De ha tehetem akkor olyan 12 kg is jöhetne, az már jó testsúly lenne ehez a magasághoz. Persze még nőhetek mert még csak 17 éves vagyok.
2019. júl. 5. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elkezdheted a küzdősportot , de szerintem is jó lenne pár kg plusz súly . Javaslom előbb küzdősport és tömegnövelő étrend legyen amibe belevágsz . Amúgy ashihara karate
2019. júl. 5. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Na hallgass az elsőre. Sokkal nagyobbat üt egy küzdősportoló mint egy nála 20-30 kg-al nagyobb ember.
2019. júl. 5. 14:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert az ashihara karate jó? Mert a másik 3 milyen?
2019. júl. 5. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ashiharások ütnek fejre , alig formagyakorlatoznak , de cserébe sparringolnak rendesen , a kyoban nincs fejütés és szar az edzésmódszer , wing tsun baromi drága , nincs sparring se semmi hasznos , wing chun dinamikusabb de még az se ad küzdelmi értéket ... ... ...
2019. júl. 5. 20:25
 7/10 A kérdező kommentje:
És a Shotokan?
2019. júl. 5. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Viszonylag kevés technikát tartalmazó no contact karate , szögletes , merev , gyér edzésmódszer .
2019. júl. 5. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Ashiharázom, de az tévedés, hogy van nálunk fejre ütés. Egyedül a formagyakorlatokban van. Nálunk lehet fogni is. Hasonlít a Kyokushinra, mert abból fejlődött ki, de ez inkább az utcai harcban való használhatóságra támaszkodik. Ashiharában pl. nincs guruló fejrúgás sem. Persze a kyokushin is nagyon jó, és borzasztóan erősek a sportolók.
2019. júl. 6. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az ashihara az ilyen thai box meg ju jitsu keverék ami valóban a kyo-ból fejlődött ki . Ez új hogy nincs fejütés
2019. júl. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!