Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Goju Ryu...

Mi a véleményetek a Goju Ryu karatéról?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
Értem , de akkor miért fikázod a karatét ha nem is a karate tudásoddal álltál ki ellene .
2017. ápr. 1. 09:25
 62/88 anonim ***** válasza:
0%
Álltam volna be zenkutsu dachiba és ütöttem volna oi tsuki-kat?Csak mégjobban elvert volna.Egyszerűen olyan merev,kötött ez a stílus,hogy egy bokszoló simán körbeugrálna és akár hátulról csapna le.
2017. ápr. 1. 13:00
 63/88 A kérdező kommentje:
Aha a karatéra fogod hogy sz@r bunyós vagy logikus a stílus a hibás nem az ember . Ha nem tudok úszni persze hogy a víz a hülye magától értetődő. És igen áltál volna be zenkutsu-ba ha abban elver akkor megértem hogy fikázod a karate stílusokat de így nem .
2017. ápr. 1. 13:20
 64/88 A kérdező kommentje:
Ja és a karatéban nem csak ez van a zenkutsu és oi tsuki.
2017. ápr. 1. 13:21
 65/88 anonim ***** válasza:
xd, karatéba ha akrsz kumétéba akár wing tsunozhatsz is senkit nem fog érdekelni xdd, szóval nagyon kötött stílus, marhára, de küzdelembe bármit bevethetsz annyira xd
2017. ápr. 1. 17:58
 66/88 anonim ***** válasza:
0%

De ezt tanuljuk edzésen,akkor mit csináljak?

Letegyem a kezem hikitébe?Akkor már nem is tudom védeni a fejem,egyből kiütne egy horoggal.A merev karatés állással meg nem lehet elhajolni sem.

2017. ápr. 1. 18:50
 67/88 A kérdező kommentje:
Mae , mawashi , yoko stb gerik mondanak valamit ?
2017. ápr. 1. 19:11
 68/88 anonim ***** válasza:
ha midnenbe a hibát keresed csak az jó amihez épp kedved van xd
2017. ápr. 1. 19:44
 69/88 A kérdező kommentje:
Könnyebb másban hibát találni mint elismerni hogy bénák vagyunk
2017. ápr. 1. 19:47
 70/88 anonim ***** válasza:
0%

Igen,ezek rúgások.De ez meg olyan,hogy mivel az edzésen nincs zsákolás,egymást nem rúghatjuk erősen,a versenyszabályok abbóp állnak,hogy aki előbb hozzáér a másikhoz,az nyer.Aki erősebben megüti,megrúgja a másikat,azt leléptetik.Szóval nem rúghatunk erősen,ebből kifolyólag nem gyakoroljuk,ezért nem is tudunk erősen rúgni.Az ilyen semi contact rúgásokkal meg nem lehet megállapítani ezy bokszolót.De egy bokszolónak amúgy is nagyon jó a védekezése,az öv feletti rúgásokat ki tudja védeni.A combrúgás lenne hatásos ellene,az meg nincs is a shotokanban.

De mondom,hogy az egész stílus olyan merev és szögletes..Csak egy vonalban képes harcolni.Egy bokszoló simán körbetáncol és lecsap hátulról.Egyszerűen túl merev az egész stílus.

De ez a shotokan.A kyokushint igazából nem tartlm rossznak.De az meg abból áll,hogy beálltok egymással szembe és addig ütitek egymás gyomrát,amíg az egyik össze nem esik..Szóval az sem a legtökéletesebb.

2017. ápr. 1. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!