Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Goju Ryu...

Mi a véleményetek a Goju Ryu karatéról?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
12%

Nem én vagyok a béna.Csak a katázgatás,levegőkékítés,elavult technikák totál nem érnek semmit.

Érdekes,most már versenyzőkkel sparringolok és az edző szerint is jól megy.A karatésnak esélye sincs,hogy kivédje egy bokszoló támadását,egy jobb bokszolót eltalálni sem fog

2017. márc. 29. 08:19
 22/88 A kérdező kommentje:
Pedig ne is haragudj meg ha egy 12 éves teljesen kezdő gyerek elver akkor miért ne lennél béna . Még ha azt mondtad volna ő 12 és boxol kb 4 - 5 hónapja te pedig 14-15 és karatézol kétszer annyi ideje azt mondom oké . De így hogy egy 17 éves srácot ki évekig tolta elver egy 12 éves kezdő aki jó ha a mellkasáig érhet hát öcsém ez a te szégyened nem a stílusé
2017. márc. 29. 14:40
 23/88 A kérdező kommentje:
És hogy te még évek múltán sem versz majd el egy feketeövest sem arra is mérget vehetsz csak ha maximum megsajnálnak és hagyják magukat hogy szerezzenek neked egy jó napot
2017. márc. 29. 14:42
 24/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem, továbbra is te vagy a béna. Taníthattak volna neked bármit, akkor is elvert volna az a 12 éves. Azért, mert béna vagy. Vannak olyanok, akiknek hiába tanítasz bármit, akkor se fogják tudni használni. Te is ezek közé tartozol. Azokután meg, hogy egy totál kezdő 12 éves elvert téged ne akard bemesélni, hogy versenyzőkkel sparringolsz együtt.
2017. márc. 29. 14:43
 25/88 A kérdező kommentje:
Sparringolhat . Csak jól elverik
2017. márc. 29. 14:45
 26/88 A kérdező kommentje:
Nem is az a baj hogy taníthattak volna neki bármit mert azért ha jól tanítják meg a dolgot nem létezik hogy ne tudd használni és egy 12 évest még képzettség nélkül is el kellene tudni vernie
2017. márc. 29. 14:49
 27/88 anonim ***** válasza:
0%

Nem szószerint vert el

Gondolom életedben nem volták még boksz vagy más rendes küzdősport edzésen.

Már ne haragudj,de hogy gondolod,hogy ezzel el tudsz verni bárkit is?

[link]

Nálunk edzésen volt,hogy egy barnaöves csajt kicsit erősebben megütött egy másik csaj.És elkezdett bőgni!Ez tényleg szánalmas.És nem is a csaj,hanem az,hogy ez barna öves szinten van.

2017. márc. 29. 15:06
 28/88 A kérdező kommentje:
Legyőzött egy küzdelemben . Ember de 12 éves
2017. márc. 29. 15:37
 29/88 anonim ***** válasza:
0%

Ez azt bizonyítja,hogy hiába tudom eljárni a bassai dai-t (ami barna öves kata),annak semmi harcértéke nincs.Az ilyen kizami-tsuki,gyaku tsuki ütéseket nem lehet alkalmazni éles helyzetben,főleg nem egy bokszoló ellen.Karatén még arra sem tanítanak meg,hogy a fejet védeni kell.Ott lóg lent,hikitében.Védekezni nem tanítvmeg,az age uke meg ezek csak a karatés ütéseket tudják kivédeni,mint pl.a gyaku tsuki.De horgot,felütést nem tud.Viszont a bokszoló el tud hajolni bármi elől.A boksz kéztechnikája sokkal hatékonyabb.Amíg ütök egy gyakut,addig tudnák ütni 3 egyenest.Az egész sokkal egyszerűbb,kényelmesebb,lazább.És sokszor az a hatékony,ami egyszerű

Mellesleg nálunk karatén nem volt se full kontakt,se zsákolás,se semmi ilyen.Így nem csoda,ha nem vagyunk hozzászolva ahhoz,hogy erőset üssünk és az ütést sem bírjuk.Így nem csoda

Egyébként 17 voltam akkor és a gyerel kb fél fejjel volt alacsonyabb.Nem szószerint vert el.Inkább úgy mondom,hogy jem bírtam vele.Ez csak sima játékos bunyó volt akkor,nem rendes sparring

2017. márc. 29. 17:36
 30/88 A kérdező kommentje:
Értem
2017. márc. 29. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!