Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Goju Ryu...

Mi a véleményetek a Goju Ryu karatéról?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk nem tudom,a goju ryu mennyivel lás.Én shotokanoztam
2017. márc. 29. 17:52
 32/88 A kérdező kommentje:
Mi azért sparringoltunk igaz felszerelések nélkül és nem toltuk fullban annyira de azért nem is kíméltük egymást
2017. márc. 29. 18:08
 33/88 A kérdező kommentje:
A shotokan eléggé merev stílus az tényleg csak arra jó hogy mozogj valamit de a goju nem rossz
2017. márc. 29. 18:10
 34/88 anonim ***** válasza:
57%
Néztem videót a goju ryu-ról.Végúlis ez teljesen máshogy bunyózik,mint a shotokan.Szerintem nem rossz ez
2017. márc. 30. 00:06
 35/88 anonim ***** válasza:
86%

Akkor leírom megint: te bármit tanulhattál volna, akkor is megvert volna téged az a 12 bármilyen küzdelemben, mert béna vagy. Igen, béna vagy. Nem, nem kell magyarázat, hogy a Karate rossz. Az egész világon másoknak beválik, csak neked nem? Nem a Karate maradt alul a 12 éves srác ellen, hanem te. Muay Thaioztál volna akkor is alul maradsz.

A boksz egyáltalán nem jobb, mint a Karate. Nincs olyan, hogy jobb stílus, mert nem a stílustól függ, hogy ki nyer, hanem a harcostól. Sajóbábonyi ,,kisebbség" röhögve dobálják be a szemetes konténerbe a több éve bokszolókat bármiféle küzdősport/harcművészet tudás nélkül. Szóval baromira nem számít a stílus, hanem az egyén.

2017. márc. 30. 08:24
 36/88 anonim ***** válasza:
100%

Boxot és a karatet más dologra találták ki. Box versenysport, nem több. Karateben igaz van verseny, de az is csak sport. Sport lényege, egészséges versengés/küzdelem szabályok közé szorítva!

Itt fikázott tsukik, nem is biztos, hogy ütések a karateban. Jaaaa, meg kellett volna előbb érteni.

Zenkuczu vagy kiba meg a többi állás, sima versenysportban nem nagyon jön elő. (ott van az azért, csak nem veszik észre) De megvan a miértje, miért tanítják és tanulják.

Akit meg egy 12 éves kisgyerek elvert, hááát .. nem dicsekednék vele.

2017. márc. 30. 12:39
 37/88 anonim ***** válasza:
2 hónapja karatézok, és olyanokat megverek akiket eddig nem, hát tényleg, a karate sz ar:/ xd
2017. márc. 30. 13:13
 38/88 A kérdező kommentje:
Az is lehet hogy az 51%-os válaszoló elbízta magát a gyerek ellen . És valljuk be a shotokan tényleg egy merev stílus míg a goju jóval szabadabb . Bár azzal egyetértek hogy vannak akik hiába tanulnak meg bármilyen stílust egyszerűen nem tudják használni , csak elkezdenek össze-vissza kalimpálni . És azért a karate technikáit egyénre is lehet szabni . A magad egyéniségéhez formálni . Ha pont úgy végzel el egy ütést ahogy edzésen tanultad akkor tényleg bekaphatsz jópárat . De ezek a technikák mint írtam formálhatóak a saját ízlésed szerint 51%-os válaszoló
2017. márc. 30. 13:32
 39/88 anonim ***** válasza:
Egy jó helyen úgy tanítják hogy életbe nem 1 egész gyakorlatot kell végig csinálni, és gondolkodás helyett reflexszerűen kell csinálni.
2017. márc. 30. 13:37
 40/88 A kérdező kommentje:
Így van .
2017. márc. 30. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!