Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Goju Ryu...

Mi a véleményetek a Goju Ryu karatéról?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:
És bebizonyosodott amit gondoltam . A karate nem szar csak vannak akik lusták ráfordítani az időt hogy rendesen megtanulják , helyette választják a kényelmes megoldást . Lejárnak boxolni , oké semmi baj sincs azzal mert egyszerűen és gyorsan meg lehet tanulni és még használható is egy átlag ember ellen . Vagy egy képzetlen ellen mint az 51%-os válaszoló . És tényleg igaz hogy neki bármit taníthattak volna akkor is tuti megverték volna . És egy karatés miért ne tudná mi a fájdalom ha egy rendes edzésen vesz részt ahol sparringolnak is ? Sőt a makiwarat is csépelik rendesen . Ja a makiwara nem üt vissza ? Lehet de próbálja csak meg egy nagymenő boxoló megütni az említett tárgyat ill megrúgni .
2017. márc. 31. 15:33
 52/88 anonim ***** válasza:
Ahol én vagyok van egy mester meg feketeövesek egy halommal, mester mondta, hogy a nagy része a mostani kondiával lehet 1 ember ellen nem tudná megvédeni magát.
2017. márc. 31. 15:38
 53/88 A kérdező kommentje:
Ám az sem a stílus hibája hanem az emberé , nem a stílus kondija a szar
2017. márc. 31. 15:40
 54/88 anonim ***** válasza:
Csak kevés az edzés, és legtöbben csak ott csinálják, ez itt a baj.
2017. márc. 31. 15:58
 55/88 A kérdező kommentje:
Ez így van
2017. márc. 31. 16:38
 56/88 anonim ***** válasza:
100%

"És egy karatés miért ne tudná mi a fájdalom ha egy rendes edzésen vesz részt ahol sparringolnak is ?"

Tudjuk mi a fájdalom. Most is sérülés miatt fekszek idehaza. :) Közel 30 év alatt, szinte nincs egy ép csontom. Miért csinálom mégis? Aki nem érti a karatet, annak nem is tudom elmagyarázni, nekik: Csak.

2017. márc. 31. 16:39
 57/88 A kérdező kommentje:
Én is karatéztam épp az említett goju ryu-t és az 51-es box bélának írtam akit a kiscsoportos ovis is helybenhagyna a játék vödörrel
2017. márc. 31. 17:01
 58/88 anonim ***** válasza:
0%

És mégis hogy akarsz egy villámgyors egyenes ütést elkapni és földre vinni vele valakit?Még kivédeni sem tudnád.Az a videó nevetséges.Csak hasonlítanak a technikák.De ne akard már belemagyarázni egy felütésbe,hogy az egy uchi uke..Vagy egy könyökösbe (ami thai box technika) ráfogni,hogy karate,csak mert van olyan pár katában is.GSP egy birkózó alapú harcos,Machida muay thai-t használ az MMA-ban.Ha olyan jó lenne a shotokan,miért thai boxol mellette?

Meg hiába lehet az uchi ukét 20 féleképpen értelmezni és földre vinni meg mittudomén vele,ha ezeket edzésen egyszerűen nem tanítják meg..És ha nincs begyakorolva,akkor a büdös életben nem fogja tudni senki sem élesben megcsinálni.És utcán nem szabad ilyen vonyolult technikákkal játszadozni...Ha elcseszed,véged.Egy egyenes ütést meg nem lehet elcseszni

2017. márc. 31. 17:33
 59/88 A kérdező kommentje:
A marha nagy egyeneseddel is megruházott egy kölyök
2017. márc. 31. 17:56
 60/88 anonim ***** válasza:
0%
16 voltam akkor.És ő jobban ütötte az egyeneseket
2017. ápr. 1. 01:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!