Yayoy kérdése:
Ha 13 évesen gyúrok akkor lehet csontgörbülésem? 30kg al szoktam csinálni a fekvenyomást bicepszre 15kg al edzek.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 20:33
1/19 anonim válasza:
A csont nem görbül el. Max ha 300kgos súllyal dolgozol de attól még messze vagy
2/19 anonim válasza:
15 kg bicepszre?!!! Még pár évtized és alig fogod tudni mozgatni a karodat, olyan durva ízületi sz@rjaid lesznek... én 14 vagyok és 4 kilóval csinálom. Szóval gondold meg...
3/19 anonim válasza:
13 évesen gyúrni, amikor a csontozatod még nem alakult ki véglegesen? melyik edző hagyja ezt neked?
4/19 anonim válasza:
szerintem pedig inkább menj el sakkozni, de azt is csak óvatosan, nehogy megsérülj... de ha mégis a GYÚRÁS-nál maradsz (de rühellem ezt a szót), akkor fekve maximum egy 5 kg-os tárcsával nyomj! bicepszezni meg ne is bicepszezz, majd olyan 30 éves korodban!
5/19 anonim válasza:
30 éves korában??na ne hülyéskedjetek már , KÉRDEZŐ menj másikoldalra itt a legidiótábbak vannak
6/19 A kérdező kommentje:
lécci ha lehetne írjatok normális okot mert 1ik ezt mondja másik azt mert most tényleg nemtom mi az igaz
2010. ápr. 7. 17:46
7/19 anonim válasza:
13 évesen max erősíteni jó elkezdeni sztem (pl otthoni torna) gyúrni nem, mert nincs kifejlődve rendesen a szervezeted.. na meg még annyi ha nem vagy minimum 170 centi akkor ne is folytasd.
8/19 A kérdező kommentje:
thx am 180 cm vok
2010. ápr. 7. 19:32
9/19 anonim válasza:
na szeva! 00:01-es vagyok, szóval kicsit hülye kérdés de bocs hogy poénkodtam:D:D
szóval nyugodtan kezdj el edzeni (de ne gyúrj:D), semmi bajod se lesz, csak eleinte kis súllyal dolgozz és óvatosan. illetve ha pl nagysúlyos guggolást csinálsz, akkor megállhat a növedekés a gerincedre való terhelés miatt, de már 13 évesen 180 cm szerintem elég:D tehát ne dőlj be a hülyeségnek hogy 18 év alatt nem lehet edzeni elkezdeni, aki ilyet mond azt nyugodtan nevesd ki, hogy mekkora idióta... csontgörböléstől meg nem kell tartani, ilyen nincs hogy elgbörböl pl az alkarodban a csont:D na remélem segítettem. sok sikert és jegyezd meg hogy ne gyúrj hanem eddz!
10/19 anonim válasza:
Csontgörbület létezik, de az a vitaminhiány tünete, tehát nem az edzéstől lesz. Attól ne félj, hogy akkora súlyt veszel a két kezedbe, hogy el kezdenek görbülni a csontjaid. 13 évesen nincs semmi baj az edzéssel (és nem gyúrás:D, szintén), figyelj a helyes táplálkozásra, és ne nyírd ki magad szteroidokkal. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!