Most kezdek "gyurni" kondiba járni 14 éves vagyok többi lent?
Figyelt kérdés
Valami kiegészítőket is szeretnék szedni, de nem tudom mi lenne a jó a koromhoz képest, valaki tudd ajánlani valamit?2010. márc. 23. 17:53
31/32 anonim válasza:
ha izmosodni szeretnél tisztán akkor fehérje, gyengébb összetételű L-carnitine (35000 + CHROME // BiotechUSA), ha hizni is akarsz mellé akkor vmi tömegnővelőt. Én a biotech USA termékeire esküszöm, de jobb ha tudod h. a kiegészítők ( nem tudom a súlyod), de kb. havonta/másfél havonta 15-20 rongy lesz mert fehérje az most akciós a biotechnél, csak 10 rongy, L-carnitine az 3500-4500, tömegnövelő asszem 6-8 rongy, de a tömegnövelőben nem vagyok biztos, nekem az nem kell, én csak izomtömeget szeretnék növelni. Remélem hasznos volt a válasz!
32/32 anonim válasza:
Még ezt elfelejtettem: bárki mond bármit, ezek nem vész szerek, akár egy 12 éves is szedhetné, a fehérje pontosan elegendő napi mennyisége mindenkinek fontos lenne ( kg-ként 2 gramm fehérje, tehát ha 70 kg vagy akkor 140, de ebből 70et kell fehérje porral, és a másik lehetőleg rendes étkezéssel). Ennyi idősen ha jól csinálod, heti 4 edzéssel, igen hamar elérhetsz jó eredményeket, mert a tested ennyi idősen könnyű formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!