Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most kezdek "gyurni" kondiba...

Most kezdek "gyurni" kondiba járni 14 éves vagyok többi lent?

Figyelt kérdés
Valami kiegészítőket is szeretnék szedni, de nem tudom mi lenne a jó a koromhoz képest, valaki tudd ajánlani valamit?
2010. márc. 23. 17:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
69%
leginkább semmi! ilyen korba nem szabad szedni. 17-20 évesen ajánlatosabb viszont akkor se egészséges.
2010. márc. 23. 18:01
 2/32 anonim válasza:
40%

Úristen! Semmit !! -.-

Most és késöbb se , egészségtelen , arról nem is beszélve, hogy sokkal hasznosabb ha kiegészitök nélkül gyúrsz.

2010. márc. 23. 18:04
 3/32 anonim ***** válasza:
32%
Omfg miért akar mindenki méreg drága sz_ros kiegészítőket szedni? Ráadásul semmire se jó, egészségtelen! Megfelelő táplálkozással és akaraterővel is ugyanúgy nő az izom! Meg azt mondom 14 évesen ne is akarj izompacsirta lenni!
2010. márc. 23. 19:10
 4/32 A kérdező kommentje:
Ki beszélt neked itt izompacsirtaságról? kiegészítők közé tartoznak a külféle vitaminok amik egézségesek..
2010. márc. 23. 19:50
 5/32 anonim ***** válasza:
71%

ne is figyelj arra, aki azt mondja hogy a táplálékkiegészítők egészségtelenek! (én személyszerint egyesével taposnám arcon ezeket az állatokat, mert kib@szottul nem értenek hozzá, de osztják az észt)bocs csak ezek az emberek úgy felb@sznak agyilag... miért lenne káros? ők is ugyanúgy megeszik a fehérjét és a szénhidrátot, csak ez por formájában. ennyi az egész! és ezen nem tudom mit nem tudnak felfogni egyes fogyatékos barom?! ugyanúgy megeszik a fehérjét húsban, tejtermékekben stb. na mind1, aki hülye, és nem érti meg az az is marad!

de kérdésedre válaszolva: helyedben vmi fehérjével vagy tömegnövelővel (csak legyen benne fehérje bőségesen) kezdeném a korodban, edzés után ez jó lesz. illetve vitaminokat és ásványi anyagokat is ajánlott szedni. sok szerencsét az edzéshez! remélem segítettem:D

2010. márc. 23. 20:09
 6/32 A kérdező kommentje:
öhm tudnál mondani konkrét terméket? igen sokat segítettél :) végre egy normális válaszoló :) köszönöm
2010. márc. 23. 20:17
 7/32 anonim ***** válasza:
20:09-et egészíteném ki annyival, hogy a mennyiségekkel vigyázz. Grammban mérve a napi fehérjeszükséglet kb. a testsúlyod kétszerese. A többi csak a vesédet terheli.
2010. márc. 23. 20:23
 8/32 anonim ***** válasza:
53%

20:09-es vagyok. bocs hogy konkrétat nem mondtam:) szóval én a Scitec termékeit szeretem. abból 100% whey protein professional vagy anabolic whey (ez 2 fehérje), tömegnövelőből is scitec: volumass35, jumbo. ezek elég jó anyagok.

természetesen én azért jövök ide hogy rendesen válaszoljak, nem azért hogy f@szságokat hablatyoljak olyan dolgokról, amihez fingom sincs...:D

2010. márc. 23. 20:28
 9/32 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettél :)
2010. márc. 23. 20:30
 10/32 anonim ***** válasza:
30%
Igen, tömd magad 14 évesen táplálékkiegészítőkkel! Ne hogy egyél rendes táplálékot és úgy próbálj meg edzeni! Á dehogy egyből kezdőként vegyél be minden szart majd később úgy is lesz hatása rád majd meglátod te tested úgy baszod el magad ahogy akarod!
2010. márc. 23. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!