Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most kezdek "gyurni" kondiba...

Most kezdek "gyurni" kondiba járni 14 éves vagyok többi lent?

Figyelt kérdés
Valami kiegészítőket is szeretnék szedni, de nem tudom mi lenne a jó a koromhoz képest, valaki tudd ajánlani valamit?
2010. márc. 23. 17:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
nincs olyan hogy a másiknak van igaza?? előzőben írtam? "oké igazad van...". te meg tanulj meg olvasni barátom. azt meg egy kicsit sem hiszem hogy testépítő bajnok vagyok, tudom magamról hogy dagadt vagyok de nem pattogok itt mint te. mondjuk azért kíváncsi lennék ha előttem állnál akkor is csicskáznál meg arcolnál-e nekem? de biztosan.. ráadásul el is vernél a bokasúlyaiddal meg a fekvőtámaszaiddal:D
2010. márc. 23. 22:10
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
a 22:08-as rátapintott a lényegre. kell a normális edzés és a megfelelő tápanyagbevitel. ennyi
2010. márc. 23. 22:12
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha annyira érdekel mr. dagi hetente több mint 10x edzem, szal elég lehetséges h elvernélek a "lábsúlyaimmal meg a fekvőtámaszaimmal".
2010. márc. 23. 22:30
 24/32 anonim ***** válasza:
16%
gondoltam hogy majd visszaoltassz a dagadttal.. de mind1. inkább már nem is szólok mert te hetente 10x edzel... most komolyan, azért írtad hogy sírva szarjam össze magam a félelemtől?:D csak egyszer jönnél el velem edzeni, fetrengve röhögnék hogy a 40 kilot nem tudod kinyomni fekve.:D
2010. márc. 23. 22:34
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hogy jött ki neked az a logika, hogy most 10x edzem szard össze magad. Nah azért gratulálok neked is, gondolom meg vagy elégedve a szar életeddel. Tovább nem folytatom veled ezt a színvonalas beszélgetést. Neten át mindenki tud pofázni.
2010. márc. 23. 22:39
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
menj sírni anyucihoz hogy netem keresztül mernek csak pofázni a kicsi fiacskájának! ha így visszagondolok, 14 évesen még nekem is nagy volt a pofám, de így utólag belátom hogy a semmire! na mind1, nemis töröm magam hülyék kedvéért. qrva anyád!!
2010. márc. 23. 22:52
 27/32 anonim válasza:
Fogyni szeretnél vagy izmot növelni? Mi a cél?
2010. márc. 25. 14:34
 28/32 anonim válasza:

Egyébként L-carnitine 70000 + CHROME A biotechtől ( 4400 ft) és Nitro Pure GOLD fehérje (10000ft) ezeket már ennyi idősen is lehet simán, hiszen a fehérje az fehérje:) az l carnitine meg pedig egyfajta zsírégető, ami akkor lép működésbe ha edzel, mozgás hatására. heti 3-4 edzés, az első hónapban csak átmozgató, minden izomra 1-2 gyakorlat,

utánna napokra felosztani mint pl. hétfőn mell-tricepsz, kedd váll-has, csüt. hát bicepsz vagy ahogy jólesik, mellette ne egyél kenyeret lehetőleg meg egyéb egyszerű szénhidrátot. ne a gyakori kérdéseknél keress megoldást hanem: shop.builder.hu

2010. márc. 25. 14:38
 29/32 anonim válasza:

Aki ezt írta: Úristen! Semmit !! -.-

Most és késöbb se , egészségtelen , arról nem is beszélve, hogy sokkal hasznosabb ha kiegészitök nélkül gyúrsz.

Egészségtelen? A fehérje pl? vagy az összetett szénhidrát? Akkor ne egyél fehér húst, halat, zöldséget, barna rizst mert meghalsz. Istenem legalább olvasnál utána mielött megszólasz:D

2010. márc. 25. 14:39
 30/32 A kérdező kommentje:
Izmosodni szeretnék fogyni nem nagyon, nincs súly felesleg rajtam, sőt még híznom kéne szerintem
2010. márc. 25. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!