Most kezdek "gyurni" kondiba járni 14 éves vagyok többi
lent?
11/32 A kérdező kommentje:
na megint itt vagyok 20:09-es. na látod ezekről az emberekről beszéltem, mint ő, hogy nyilván qrva nagy táplálkozási szakértő és ért a táplálékkiegészítőkhöz és a testépítéshez...:D az hogy szétb@ssza a fehérje a tested, arra csak azt üzenem neki, hogy gondolom ő ugyanúgy megeszi a húst (abban is van fehérje), akkor ő is szétb@ssza a testét. Illetve hagy gratuláljak neki is a hozzáértő hozzászólásáért!! Az igaz hogy rendesen kell táplálkozni, de hogy ezek a porok károsak... vicces:D
2010. márc. 23. 20:59
13/32 A kérdező kommentje:
Én röplabdázom és parkourozom, ez mellé, hogy jól teljesítsek futok (állóképesség) néha lábsúllyal is és napi húzóckodás, fekvőtámasz, felülés, hátizom. Nem szedek semmit, még is kocka has, erős kar. Nem kell ahhoz táplálékkiegészítőket szedni (ráadásul 14 évesen), hogy szép izomzatod legyen...
2010. márc. 23. 21:13
oké értem. bocs, igazad van, akkor én nem értek hozzá, illetve azok sem értenek ehhez akik testépítenek és szedik a táplálékkiegészítőket. pl Ronnie Coleman
[link] (mr.olimpia 8x), az ki a f@sz, analfabéta senkiházi, nemhogy fekvőtámaszozna meg felülésezne, teljesen ostoba ember lehet, illetve mindenki más aki ezt a sportot űzi. szeretem ezeket a 14 éves okosokat, akik megmondják a f@szát, és nem látják be hogy hülyeséget badarognak. most nem azt mondom hogy a kérdező hülye (hanem te), minden tiszteletem a kérdezőé, hogy ilyen hamar kezd el foglalkozni a testével. de ez már télleg kiborító hogy idejöttök ostoba, botor dolgokat állítani..:D
2010. márc. 23. 21:23
21:13 vagyok
Az előző hozzászólás nekem jött? Mert hogy kb semmi köze az oltásodhoz a hozzászólásomhoz.
Nem mondtam olyat, hogy aki táplálékkiegészítőt szed, bármilyen baj lenne vele. Azt se, hogy inkább fekvőzzön minthogy kondizzon. Arra akartam utalni, hogy megfelelő táplálkozással CSUPÁN otthoni testmozgással már lehet eredményeket elérni, nem kell ahhoz táplálékkiegészítőket szedni ha kondizol.
Fölösleges pénzkidobás. (bár aki megteheti...)
2010. márc. 23. 21:49
oké igazad van. de mostmár takarodj aludni!
2010. márc. 23. 21:52
Te meg ne csak az izmaidat eddzd, hanem az agyadat is. Bár szerintem el se jut az agyadig, amit mondok mivel olyan kicsi az IQ-d... Arról nem is beszélve, hogy mivel te vagy a nagy testépítő bajnok nem dominálhat senki csak te! Nincs olyan, hogy másnak van igaza... Csicska.
2010. márc. 23. 21:56
19/32 anonim válasza:
Ha már felhoztad Ronnie Coleman-t megnézted illetve utánna olvastál már hogy mennyi mindent szed ő mellé hogy úgy nézzen ki, meg edz?... Azt meg a kérdező nem irta le hogy hobby szinten akarja müvelni vagy verseny szinten... Amugy bemész egy testépitő boltba és még segitenek is mivel nem mindenkinek ugyan az válik be, vannak akiknek ez a fajta termék vannak akiknek meg a másik.
2010. márc. 23. 22:07
"CSUPÁN otthoni testmozgással már lehet eredményeket elérni"
Csekély ereményeket.
fekvőtámasztól és hasazástól nem fogsz SZÁMOTTEVŐ eredményeket elérni(strandon is jól mutató), max 2 hónapig látsz fejlődést. Utána leállsz. a kiindulási állapothoz képest lesz eredmény, de abszolúte ez még távol áll attól amit a strandon is megnéznek.
Ha elég lenne otthon mozogni akkor az összes konditerem csődbe menne.
2010. márc. 23. 22:08
Kapcsolódó kérdések: