Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek a simán kigyúrt...

Szerintetek a simán kigyúrt izom az erősebb mint ha kokszot, danabolt meg ezeket szedném?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
11%

GreenTea

Ezt az érvelést! Nahát, Te aztán tudsz valamit haver...:) Hülyét csinálni magadból! Gratulálok ehhez a képességedhez!

2011. ápr. 25. 10:16
 42/64 anonim ***** válasza:
55%
Pedig GreenTea épp ideje lenne hogy abbahagyd a baromságaidat és hozzájuss valahonnét egy alig használt agyhoz, mert mióta regisztráltál ide,csak a probléma van veled.
2011. máj. 16. 17:56
 43/64 anonim ***** válasza:
11%

GreenTea

Óóó, biztos velem van a probléma:D Végülis egy nap alatt több embernek segítettem, mint te a regisztrálásod óta összesen (márha a okoskodásod segítségnek nevezhető).

2011. máj. 16. 21:32
 44/64 anonim ***** válasza:
23%

Green Tea!

Egyel zöldséget, jobb lesz tőle a székleted!

A múlthéten vettem 5 pulykát. Bírom hogy felfúják magukat.:))

Amúgy itt a bizonyíték, hogy mit ér a kokszolt izom.

http://www.youtube.com/watch?v=QwWRV5Y_vdo

2011. máj. 28. 14:24
 45/64 anonim ***** válasza:
46%
3:12, egyetértek veled, ez a tag tényleg csonthülye. Ne foglalkozzatok vele, majd kinövi a kisgyerek a játékát.
2011. júl. 27. 15:00
 46/64 anonim ***** válasza:
12%

GreenTea

Látom ma nincs más dolgod, mint trollkodni:)

2011. júl. 27. 15:34
 47/64 anonim ***** válasza:

Tea, ezek kur.vajók! :D

nem tudom honnan szalajtják az ilyeneket. talán fáról szedik.. de még éretlenek.

mondjuk nem lepődök meg már semmin. szép, szép a vizsgaidőszak, a GYIK feldobja, de reggel azt olvasni, hogy "a 80-as években kimondták, hogy a szervezet az emésztéskor annyi energiát felhasznál, mint amennyit nyer a kajából... energiát nyersz alváskor, a levegőből... fényevőkről hallottam-e.."

na ezen voltam én kész :D

itt pontosan mi a téma? idióták mit nem értenek? azt látom már hogy egy ideje személyed felől megy a vita, te vagy az agresszív koxmeister. ugyan annyit tudnak ezek mint a fogyókúratopik ribancai, ha normálisan megindokolsz valamit, akkor bunkó vagy, meg agresszív stb.. de a témáról kifejteni hogy miért is nekik van igazuk, az természetesen nem megy.

mondjuk nekik még el lehet nézni, mert többnyire csajok, mit vársz tőlük.. szop.jon jól, tudjon főzni, oké. de itt elvileg többnyire nem csajok írnak, hát ezek... na ez a bűn :D

2012. jan. 23. 09:15
 48/64 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szerintem a Zolit letiltották. Szerintem az nem gátolná meg az írásban, hogy fogalma sincs a témáról, eddig sem tette.

Azért, hogy ismét válaszoljak a kérdésre, ne csak spameljek.

Akinek magasabb a tesztoszteron szintje, az erősebb is lesz. Aki koxol annak magas a tesztoszteron szintje. Kox nélkül sosem lesz olyan magas a teszto szinted mint koxxal. Tehát aki koxol, az erősebb. Ez nem rábeszélés csak tény.

2012. jan. 24. 09:40
 49/64 anonim ***** válasza:

Te agybeteg mi a francot csinálsz azzal a nagy koszolt izommal, Gyere hozzám mert befoglak hámba a paci mellé, ganét hordani. Mert akkor meg valami hasznod is lesz.

Te beszel a nőkről, mikor jobban mutogatjátok magatokat mint a legutolsó utcalányok. Úgy jártok az utcán mintha fenékbe kurták volna.

Kokszolt pasik képét mutattam meg egy pár csajnak ,de hidd el hogy Brad Pitt és Jhonny Depp 1000 szer jobban bejön nekik.

2012. febr. 6. 21:25
 50/64 anonim ***** válasza:

GreenTea

Te tudsz magyarul?

2012. febr. 6. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!