Szerintetek a simán kigyúrt izom az erősebb mint ha kokszot, danabolt meg ezeket szedném?
Na jön a hülyeség már megint... A szteroidok hormonok, az ember megemelt hormonszinttel jóval erősebb lesz. De ha nem táplálkozik helyesen, és kb. 3-szor annyit, mint egyébként akkor ugyebár nincs amiből izom legyen... Mert a sok zseni azt hiszi, hogy beszed valamit, és akkor majd a semmitől jó izmos lesz... kajálni kell mint egy állat, edzeni mint egy állat. Enélkül mindegy mit csinálsz, kokszolsz, nem kokszolsz... A vízvisszatartás miatt tűnnek felfújtnak akik szteroidokat szednek, de ez sem minden gyógyszernél igaz. A testépítők iszonyatosan erősek az átlagemberhez képest, attól még, hogy gyógyszerrel rásegít valaki az izomnövekedésre, attól az még izom!!! Vagy ha valaki körömerősítőt szed, akkor az már nem az ő körme lesz? Csak mint példa...
A világ legerősebb embere egyébként Marius Pudzianowski, és tipikus testépitőként néz ki, nem úgy mint a Fekete Laci.
A lényeg és a sorrend:
1. Meg kell tanulni helyesen végrehajtani az edzésen a gyakorlatokat!
2. Meg kell tanulni helyesen táplálkozni, és be is kell tudni tartani!
3. Meg kell ismerni a saját testünket, mire hogyan reagál, hol vannak a határok!
4. Meg kell ismerni a táplálékkiegészítők széles tárházát, mit mikor, mire, és miért van egyáltalán értelme
5. Mindehhez rengeteg pénz kell, ezt is meg kell tudni teremteni.
6. El kell jutni a holtpontra, ahol az ember már nem tud tovább fejlődni.
Ez így kb. 6-10 év meló... na utána jön a 7. lépés, a koksz. Ha nagyon kíváncsi rá az ember, hogy mit lehet vele elérni, akkor így van értelme.
De ha nem akarja valaki a testépítést versenyszerűen csinálni akkor felesleges kokszolni, az első 6 lépés bőven elég.
Nálam ez 46-os szálkás kart jelentett, 150 kg-s szériákat fekvenyomásban, 90kg szálkás test... Szerintem ez bőven elég tisztán...
Egyetlen kúrát csináltam életemben, 180kg-ra mentem fel szériázásban, és kb. 3kg tiszta izmot híztam... ennyi... Nekem ennyit nem ér, hogy esetlegesen összecsesszem magam.
"Nézd csak meg fekete Lacit"
LOOOOOOOOOOOLLLLL ha nekem annyiszor 100 euróm lenne ahányszor Fekete Laci koxolt, akkor már nagyon gazdag lennék!
Persze van esze és keményen tagadja, hogy ő (vagy a fia) bármikor bármit is szedtek volna, de hát a mai elképesztő szteroid ellenes boszorkányüldözésben nem is csodálom!
Visszatérve a lényeghez, a Pudzianovszkis példa nagyon jó, nem is tudom, hogy kell-e ennél több...
Talán annyit tennék hozzá, hogy koxból is két féle van, a minőségi, ami kemény, kötött izmokat produkál, meg az olcsó szar (pl. Danabol), amitől felfújódik, elvizesedik az izom. Természetesen aki az utóbbit szedi, az a nem lesz túlságosan erős... legalábbis a súlycsoportjához képest, bár az átlagembernél még így is nagyságrendekkel erősebb lesz.
A Fekete Laci minimum annyit koxolt, mint egy profi testépítő, csak ő nem csirkemell-rízs-zabpehely étrenden volt, hanem csülök-töltöttkáposzta-nutelláskenyér étrenden.
Hát ez lett belőle...
:-)
A szteroidoktól nagymértékben nő az izomerő. Sok esetben túlságosan is, ezért van sok sérülés, mivel az izületek, inak nem bírják a nagy terhelést.
Aki tisztán készül BÁRMILYEN versenyre, annak sajnos nem sok esélye van manapság.
én ismerem Darázs Ádámot, a konditermébe járok!
ők nem azért szedik a cuccot, kokszot, bárminek lehet nevezni, h erősebbek legyenek... Hanem h ne szakadjanak szét ekkora súly alatt... elég megerőltető lehet 400 kilokkal guggolni... az ember nem erre lett tervezve... nah, ehhez kell a cucc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!