Szerintetek a simán kigyúrt izom az erősebb mint ha kokszot, danabolt meg ezeket szedném?
13.02 Azért fogom a pártjukat, mert nincs élsport dopping nélkül!!!
Fogalomzavar van már látom... Figyelj testépítőnek azokat hívom akik ebből élnek, tehát élsportszerűen művelik! Persze én is látok olyanokat akik játszák az eszüket egy kúra után, és a versenyzőkhöz képest sehogy sem néznek ki. De ahhoz, hogy valaki kötözködő idióta legyen, nem kell terembe járni, rengeteg hülyével találkoztam már, ilyen-olyan küzdősportot űzőkkel, akik játszották az agyukat...
Nézd aki meg testépítő, tehát ebből él az nem páváskodik, simán csak brutálisan nagy :) Egy 56-os kart semmiben nem lehet elrejteni, 150-es mellbőség mellett nem lehet leszorítani a karokat a test mellé :)
Szóval most azt akarod mondani, hogy az olimpián az lesz a nyerő akinek jobb doppingszere van ? Akkor leszarom az egészet!
Szóval ennyi !
És sok sikert a drágább doppingszerekért. Annyit szedjetek belőle amennyit csak akartok .Én maradok hagyományos sima kajánál es elvezem az eletet.
A válasz megírásának időpontja: 02-15 15:34 >>>
Igen az olimpián a jobb dopping dönt minden sportágban, talán csak az ügyességi sportokban nem... (még tiszta résztvevő alig van) Ott dollármilliókról van szó.
A kérdezőnek:
Teljesen mindegy, hogy melyik az erősebb, a közérzetedért,az egészségedért sportolj, nézz ki ember módjára, és ha nem vagy profi testépítő ne kokszolj.. Ennyi..
a szteroidos erősebb mert magasabb tápanyagot vesz fel mindenböl a szervezeted de viszont veszélyes.
nem hiába van ez a mondás hogy:
ami könnyen jön könnyen megy !
azaz könnyű vissza esni .
most egy példa : nálunk terembe egy gyerek fél éve gyur a másik több éve .
a natúr fele akkora 90-100 at nyom fekve
az aki BIZTOS nem szed SEMMIT 130akat nyomogat.
persze ez az edzésedtöl is függ.
mondjuk a koksztol emberfelettien edzessz de ez mellékes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!