Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek a simán kigyúrt...

Szerintetek a simán kigyúrt izom az erősebb mint ha kokszot, danabolt meg ezeket szedném?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
14.25 Mi van? :D Te tudod miről szólnak az anabolikus szteroidok és mi a hatásmechanizmusuk??? Mert nem úgy tűnik... mi az, hogy ne szakadjanak szét? :D :D :D A szteroidok hormonok, a megemelkedett hormon szint miatt az izmok jóval erősebbek, és megemelkedik a proteinszintézis, vagyis míg normál esetben egy étkezés alatt 50gramm fehérje tud hasznosulni, úgy kúra alatt ez akár 150g is lehet!!! Tehát a kox semmi másra nem jó, mint erősnek és nagynak lenni, megfelelő táplálkozás mellett!!!! Meg ugye vannak azok a doppingok amíg pörgetnek, mint az effedrin, vagy vannak a hörgőtágítók amik növelik az oxigénfelvételt, ezeket meg a bringások tolják...
2010. febr. 13. 17:26
 12/64 anonim ***** válasza:
33%

Srácok !

Azt amit ti csináltok az nem ér semmit, csak arra jó hogy magamutogatók legyetek az anabolikus szerektől . Inkább vegyetek azért a pénzért valami értelmeset, nem tükröket meg izompólókat. Olyanok vagytok mint valami pávák, undorodom tőletek, nem csináltok mást, csak a saját testeteket figyelitek .A csajoknak nem az kell! Hanem valami más, ami nektek nincs !

Fekete Lacival kapcsolatban azt szeretnem mondani hogy egy ritkaság. Egy férfinek kinéző ember, akinek természetesebb a kinézete .

Ha erősek akartok lenni akkor őt kövesetek, Nem az öntelt pávákat, akik akkor is izompólóban járnak ha hideg van, de csak azért hogy mutassák hogy mennyi szteroidokat szedtek.

Egyébként én profi birkózó voltam, és simán odavágtam mar egy pár pávát a földhöz. Szóval hiába az a sok izom, mert nem ér vele semmit !

2010. febr. 14. 21:59
 13/64 anonim ***** válasza:
16%
21.59 Ez aztán értelmes volt... egy 8 éves cigánygyerek meg simán lelő... Na most akkor? :) Ilyen ökörséget... a szteroid önmagában nem ér semmit, edzés és tökéletes étrend nélkül. Én se karfiolfülüzök, te se pávázz :D
2010. febr. 14. 22:14
 14/64 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nincs karfiolfülem :)!(nem minden birokozónak van karfiolfüle! )

Minek azok a nagy hatalmas izmok ?

kérdez meg már egy rendes nőt !Hogy tetszenek a szteroidokkal felfújt öntelt pasik, szerintem nem !a csajoknak a normális izmok tetszenek !

Máskülönben az egy betegség! Nem vagy magaddal sosem elégedett, Az egész energiádat arra fecsérled, hogy jól nézz ki ! És a májad issza meg az árát, utána meg jön az impotencia, stb...

2010. febr. 14. 23:33
 15/64 anonim ***** válasza:
73%
A válaszom az hogy a simán kigyúrt izmok azok a valódiak és tovább is tartanak !
2010. febr. 14. 23:38
 16/64 anonim ***** válasza:
Rég lehettél bírkózó, mert ma már szinte mindenki aki versenyszerűen bírkózik szed is valamit, SŐT (és most jól fogózz meg!) sokan még konditerembe is járnak GYÚRNI! :o Na?!
2010. febr. 15. 08:09
 17/64 anonim ***** válasza:
42%

Hát igen! Biztos apád lehetnék! De idefigyelj én ezelőtt 20 éve is 95 kg voltam és most is annyi vagyok, alapból is kemény felépítésű vagyok és azért választottam ezt a sportot, mert rátermett voltam, de még mellette kickboxingoltam, amiben országos bajnok voltam, de sajnos mar eléggé öreg és lemondtam a versenyzést. De amit elértem arra büszke vagyok, mert természetes úton értem el. Nem szteroidokkal meg doppingokkal . És simán kiemelem azt amit te kiemelsz, de nem járok úgy mintha segbekurtak volna. Nem nézem folyton az izmaimat, meg izompólózók amikor nem is olyan az idő . Úgy járok mint minden ember, nem mutatom kifele magam mint tik. Kinyomjatok oldalra a könyökötöket hogy meg szelesebbek legyetek .Ilyenkor falra tudok mászni .

Becsülöm az olyan sportolókat akik nem doppingolnak.

2010. febr. 15. 11:43
 18/64 anonim ***** válasza:
71%

23.33!

"Minek azok a nagy hatalmas izmok ?

kérdez meg már egy rendes nőt !Hogy tetszenek a szteroidokkal felfújt öntelt pasik, szerintem nem !a csajoknak a normális izmok tetszenek !

Máskülönben az egy betegség! Nem vagy magaddal sosem elégedett, Az egész energiádat arra fecsérled, hogy jól nézz ki ! És a májad issza meg az árát, utána meg jön az impotencia, stb..."

Figyelj ez a vita meddő... Az, hogy betegség lenne kikérem magamnak, bár sosem kokszoltam, mégis nekem az tetszik ha tökéletesen nézek ki. Nem kompenzáció, mellette harmonikus a családi életem és a karrierem is jó irányban halad. Nem gondolom, hogy ha valaki a magánéletében, vagy a karrierjében a maximumra törekszik, az beteg! Schumi beteg? Roger Federer beteg? Évtizedeket töltöttek azzal, hogy hajnaltól késő éjszakáig edzenek, mint egy őrült, a táplálkozásukra is figyelnek, teljesen megszállott módon sportolnak... mi a különbség egy tökéletesen leszálkásított test érdekében grammra pontosan enni, és percre pontosan élni, mint egy tized másodpercért, vagy a 16. Grand Slam kupáért csinálni ugyanezt??

Minden élsportoló beteg, mert az átlagnál jóval elhivatottabb? Te betegségnek, én áldásnak hívom ha valaki képes erre... de nézőpont kérdése...

Minden élsport tönkretesz, ezért van az, hogy ahol fizikai megterhelés van, ott 30 évesen mindenki visszavonul.

Minek azok az izmok? Kérdezzek meg egy "rendes" nőt? Mi az, hogy RENDES NŐT? Amelyik nőnek tetszik az nem rendes??? Nézd nekem nincs 55-ös karom, csak 46, 150-nel szériázom fekve, a hasam kockás. Az átlaghoz képest rettenetesen izmos vagyok, sosem kokszoltam... bár az összes lusta disznó ezt hiszi, és pofáznak a hátam mögött a túró rudijukkal. Egyébkén meg azt látom, hogy az összes nőnek tetszik... Rendeseknek, rendetleneknek egyaránt :) Ráadásul a "RENDES nők" nem ez alapján ítélnek ugye?? Volt egy betegségem amikor elhíztam, 30kg-t szedtem fel. Mégsem hagyott ott a barátnőm, és nem gondolom, hogy ha holnap kokszolni kezdenék és híznék izomba még 20 kilót akkor otthagyna.

Mindenki megtalálja a párját, és nincs olyan testépítő a földön (nem a hülye gyerekekről beszélek a konditermekben) aki azért edzene, hogy a nőknek tetszen... micsoda butaság...

Nem értem miért kell folyton a testépítőket leugatni mindenhol... Sok nő meg férfi köpköd, hogy fujj hogy néznek ki a bodybuilderek, ők meg életükben nem mozogtak, lóg rajtuk minden... Az átlagember az egész világon túlsúlyos és nem néz ki sehogy. Nekem százszor szánalmasabb az ha ezek a 34-es karú 100-as derékbőségű átlagférfiak, vagy topikából kibuggyanó cucu hasú nők fikázzák azokat, akik az ő szemszögükből nézve túl izmosak...

Sok lusta disznó...

Érdekes módon sportolók körében még egyetlen embertől sem hallottam, hogy a testépítők gusztustalanok... pedig élsportolókkal vagyok egész nap... Mindegyik tudja mennyi munka van abban, hogy valaki úgy néz ki. Csak aki irigy, lusta és gőze nincs semmiről hiszi azt, hogy a szteroidoktól bárki akkora lehet. Tekintve, hogy nincs élsport szteroidok nélkül, szeretném megkérdezni, hogy ezek szerint bárkiből lehet Armstrong, vagy Michael Phelps, csak kokszolni kell???? Na a testépítés is pont ilyen...

Máj, vese stb... Először is a testépítők injekcióznak, ahogy az összes élsportoló... ezáltal köze nincs sem a veséjéhez, sem a májához... max a hormonháztartásához... Csak az orálisan szedett szteroidok jutnak el ezekhez a szervekhez... Impotencia meg ott van ahol nincs orvosi felügyelet...

Arról meg beszélgethetnénk, hogy az átlagember bagózása, alkoholfogyasztása, mozgásszegény életmódja, a hozzáállása a betegségekhez, hogy mindenre gyógyszert szed, a tökéletesen helytelen táplálkozása ami mekiből, fehérkenyérből, pörköltből és csupa sz@rból áll, mennyivel egészségesebb a testépítőéknél akik mindent megadnak a legjobb minőségben a testüknek?

Az egész világon meg lehet nézni a nagy öregeket a testépítés hőskorából... ők is kokszoltak, ráadásul akkor iszonyatosan rossz minőségű anyagok voltak... Egy-kettőnek tényleg lett gondja a májával, veséjével 60-70 éves korában, de a 98%-uk 70-80 évesen is jó kondiban van.

Szeretném megkérdezni, hogy az átlagembernek 60-70 éves korára mennyi baja van??? Menj be a kórházakba, és nézz körül! 50-60 évesen már minden baja van mindenkinek, elmeszesedett erek, rossz máj, rossz vese, izületi gondok, stb...

Szóval egyelőre statisztikailag a dolog úgy néz ki, hogy ha ésszel kokszolsz, versenyszerű testépítés mellett, és közben mindent megadsz a testednek, akkor 2-3% az esélyed rá, hogy valami gond lesz a májaddal, veséddel stb. Átlag nyomingerként meg 25% az esély, hogy 50-60 éves korodra szív és érrendszeri gondokkal, vese és májbántalmakkal fogsz küzdeni... Ez tény...

Természetesen vannak emberek akik helyesen táplálkoznak és sportolnak is, rájuk nem ez a sors vár... De nagy általánosságban azok ugatnak meg fikáznak, akik életükben nem tettek önmagukért semmit!!!!

2010. febr. 15. 11:58
 19/64 anonim ***** válasza:

11.43 Még két kérdés...

1. Ezek szerint egyetlen élsportolót sem becsülsz... tekintve, hogy a bringásoktól a focistákon át az úszókig mindenki doppingol.

2. Nem értem miért zavar téged, hogy mások hogyan járnak, mit hordanak... Engem nem zavar a karfiolfül, vagy ha valaki kövér és kétpofára zabál... az ő dolga...

2010. febr. 15. 12:01
 20/64 anonim ***** válasza:
76%

Hát jó ! Én is kondizom de inkább futok úszok túrázok, Az egészséges táplakozásról meg annyi hogy mindent eszem de ledolgozom,( zsírból cukorból csak keveset) .És nem értem hogy miért is kéne szednem doppingokat, nem is akarok erősebb lenni, inkább egészséges. Elolvastam amit írtál és sok-mindenbe igazat adok, De egybe nem! Abban hogy szteroid dopping meg stb... A nőkel kapcsolatban eltúloztam a dolgot .De azért lásd be hogy nekem is van abban igazam hogy páváskodnak a testépítők !tisztelet a kivétel.

És nem értem azt, hogyha te nem doppingol akkor miért fogod a partját azoknak akik azt teszik ?

2010. febr. 15. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!