Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek a simán kigyúrt...

Szerintetek a simán kigyúrt izom az erősebb mint ha kokszot, danabolt meg ezeket szedném?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy meg ha jól tudom az is számít az erőnél, hogy ki mennyire inas."

Inas? Tehát akkor az Ásító inas nagyon erős? Mi az hogy valaki inas? Ne beszélj már hülyeséget.

A kérdésre pedig az a válasz hogy a koxolt izom jóval erősebb.

2010. aug. 30. 16:26
 32/64 anonim ***** válasza:
73%

18:09-nek van igaza. A kokszolt izom erősebb? Mitől? A víztől amit a szteroid visszatart benne??? :DDDDDDD Az igen, a bennrekedt víztől meg salakanyagoktól aztán rohadtul erős ám a felpuffasztott műmuszkli :D

Aki van olyan idióta hogy ilyen szarságokat szed, csinálja csak...majd lesz nagy sírás-rívás, mikor a doki az intenzíven megcsóválja a fejét hogy "sajnos uram,nem tehetünk semmit".

2011. ápr. 6. 22:53
 33/64 anonim ***** válasza:
0%

GreenTea

Egyforma értelmi szinten álltok:) Csak így tovább!

2011. ápr. 6. 23:26
 34/64 anonim ***** válasza:
73%
Tápszeresek éltek még? Mennyi pénzt adtatok a tápszerekre, Hogy majd utána adjatok még-többet az orvóságokra. De szerintem mielőtt tápszerékér mentek a tápszereshez, mennyetek egy elmegyógyászhoz. Hátha vissza tud benneteket hozni az emberek világába. A páváknak az állatkertben a helyük. Vagy azért gyúrtok hogy szebb popotok legyen? (kevesebb energiabevitel az hosszabb és égésegesebb életet eredményez.) Szerintem iratkozzatok be egy balettiskolába mert többet értek vele.Vagy mehettek még pompon fiuknak,vagy színkorónúszóknak.
2011. ápr. 9. 17:30
 35/64 anonim ***** válasza:
7%

GreenTea

17:30-nak: Te jó nagy barom vagy barátom! De nem küldelek el a jó édesanyádba, mert valószínű ő nem tehet róla, hogy ilyen hülye kölyke van! Köszönd meg neki szépen, hogy nem b@szott a falhoz születésedkor!

Jó lenne ha forgatnád egy kicsit a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet! A fajtád miatt kéne kiterjeszteni az abortuszt 20 éves korig!

2011. ápr. 9. 17:44
 36/64 anonim ***** válasza:
55%
Te nagyokos, aki olyan helyesen írsz, az én anyanyelvem nem a magyar és büszke vagyok arra hogy ilyen szintre tudtam feltornázni magam. Valószínűleg azért vagy ennyire ingerült, mert nem vetted be a mai adagot(tápszert).Ezek az első tünetek, csak sajnálni tudlak. Mondtam,leírom nagybetűvel is neked, hogy jobban felfogd! ELMEGYÓGYÁSZAT.
2011. ápr. 9. 23:08
 37/64 anonim ***** válasza:
11%

GreenTea

Na! Másodszorra már megtaláltad a billentyűket?! Pont lesz@rom ßuzigyerek, hogy mennyire tudsz magyarul!

Nekem pofázol elmegyógyászatról, aztán te bizonygatod a szánalmas kis kutyasz@r véleményedet? Egy szomorú, csőlátású balf@sz vagy kedves nem magyar!

2011. ápr. 9. 23:39
 38/64 anonim ***** válasza:
58%

Kár hogy tele van tápszerrel az egész szervezeted és ingerült vagy tőle,de megértelek, ezek a mellékhatások.

Jól szórakozom rajtad! Azért mert jóval alacsonyabb szintűnek mutattad be magad, mint én vagyok. Beismerem hogy, van bőven mit csiszolnom a magyar tudásomon, de legalább nincs tele a szám, azokkal a dolgokkal, amiket zárójelbe rakok neked a lenti szövegedbe, amit kimásoltam tőled.

"Pont le(sz@r)om ßuzigyerek, hogy mennyire tudsz magyarul!

Nekem pofázol elmegyógyászatról, aztán te bizonygatod a szánalmas kis (kutyasz@r) véleményedet? Egy szomorú, csőlátású (balf@sz) vagy kedves nem magyar"!

Aki ilyen nyelvezetet használ, annak biztos kanalizálás szagú a lehelete.

2011. ápr. 10. 19:15
 39/64 anonim ***** válasza:
7%

GreenTea

Egyáltalán nem vagyok ingerült, semmi okom rá. Kevés vagy hozzá, és jelentéktelen, hogy felhúzzam magam a butaságaidon!

Érdekes, hogy pont egy ilyen szűk látókörű, tájékozatlan ember tart alacsonyabb szintűnek magánál. Miért is lennék én alacsonyabb szintű? Én alátámasztom a véleményem. Ellenben veled, aki szterotíp hülyeségekkel vagdalózik. Most akkor ki is az alacsonyabb rendű?

Menjél haza és boldogítsad a népedet!

2011. ápr. 10. 20:54
 40/64 anonim ***** válasza:
55%
Ennek a GreenTeának inkább agynövesztő kokszot kéne kitalálni, alaposan ráférne.
2011. ápr. 25. 03:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!