Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?
22.000ft a jegy az első szektorokba.
De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.
Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?
Jól írta 74%-os, mint eddig mindent.
Arra ugráltok, hogy CM Punk otthagyta WWE-t, amikor én meg megkérdezem, hogy miért nem lépett be más szervezethez, akkor meg az a válasz, hogy nincs kedve Pro Wrestlerkedni. És igen, a WWE sztárok a legendák mert őket ismerik, nem a Béla a 3 tornatermi, 100 nézős meccsével, akiről egyedül te meg 4 megrögzött HCW fan tud.
És az első Pro Wrestlerek azok nem a WWE-nél (WWF, csak mert ez a 2 sem egy és ugyan az...) voltak, ezek a mozdulatok nem a WWE-be jelentek először, tényleg mekkora hülyeséget írtam...
És a WWE nélkül, honnan ismernétek ezeket a mozdulatokat? Én úgy tudom, az volt az első pankrációs szervezet, nem a hcw 40-50 év késéssel. Te is írtad, hogy kevesebb mint 10 mozdulat van betiltva, szóval ez akkora előny a HCW számára, hogy hangoztatni kell?
Ugyan ki jelenti ezt ki? Orbán Viktor szerint Magyarország is jobban teljesít, szóval biztos így van.
"Azért, mert vérzés nélkül hiteltelen."
Ez eddig a legdurvább hozzászólásod, tényleg semmit nem értesz a pankrációhoz.
A WWE-nek jelenleg nincs vetélytársa, és ha akadna is akkor is léteznének olyanok akiknek akkor is a WWE jönne be, szóval a WWEnek biztos jövője van.
A HCW indységére meg 1000 ember vevő, visszamaradott mindenben, akiket érdekel a pankráció azok leülnek és megnézik a WWE-t nem ilyen jelentéktelen kis magyar pankrációszervezetek után fognak kutatni.
Az előző válaszoló még talán ért is valamit a pankrációhoz, de te Ratedrko smemit.... 100 ember nézi nyilván jo nagy butaságot mondtál.. megsugom az iylen live eventeken pl 1500-2000 4-5 ezer néző van, hcw adáson is volt már 1500-2000 a WWE több éves a HCW 4 akkor mi aprobléma? Szerintem itt te értesz legkevésbé a pankrához ezzel amozdulatos hüyleségeiddel akármelyik más szervezetből ismernék, nem a WWE az egytelens zervezet, ő alegmagasabb, de a legnézhetetlenebb is jelenleg! Ennyir etetszik béla, hogy álandóan vele jössz? 12 % meg azért van, mert TI pontoztatok le, d eez nem függ össze a válaszaim minőségével! Máshova még nem írtam a gyakorin, de nyilván hazsnosabb válaszokat adok mint ti, csak én nem katintgatok a lefele gombra a válaszaitoknál, mert nem izgat!
És igen, a WWE sztárok a legendák mert őket ismerik, nem a Béla a 3 tornatermi, 100 nézős meccsével, akiről egyedül te meg 4 megrögzött HCW fan tud.
ezen csak röhögök:D googlez rá a Legenda fogalmára, mert a Leganda az vagy meghalt már, vagy nagyon öreg és nem jelenkori sztár.... De az egész hozzászólásaid szánalmasan viccesek
A másik válaszolónak meg igenis nulla pénzből letta HCW a TNA meg nagyon nem indy szervezet, ezen még én is csak röhögök mindig...
Te meg rated rko inkább fogd fel, hogy nem a HCW számára előny hoyg be vannak tiltva amozdulatok, hanem az összes másiks zervezet számára... Ha tornatermi gálákat keresel, akkor nézz szét európában mert a HCW nagyon nem ezen a szinten van, hanem lassan WWE houise show szinten
" "Azért, mert vérzés nélkül hiteltelen."
Ez eddig a legdurvább hozzászólásod, tényleg semmit nem értesz a pankrációhoz. "
Uram isten kikkel vitatkozunk mi xD:D? Mellesleg ezt nem én írtam, d eezen csak röhögök. Semmit nem értesz az egészhez szerinted az NXT egy szervezet a WWE meg nem WWF xd AKi kisgyerek és színe stüzijátékos dologra vágyik, amin látszik, hogy megrendezett nem csattanak az ütések nicns vér, az nézi a WWE-t aki a wretslinget szereti keres egy normális idny szervezetet vagy néz attitude korszakból adásokat!
"Érdekes ez az érvelésed, de tudod ezek összefüggnek egymással... Nem vennék az ajándéktárgyakat, ha nem néznék a műsort, ugyanígy a videojátékot se vennék. A RAW-on is teltházas stadionok szoktak lenni, és hidd el nem 2 forint a belépő... Az idei wreslemaniára voltak több ezer dolláros jegyek, átszámítva a milliót is súrolta a ring közeli hely; de még a leghátsó helyek is 15-20 ezerbe kerültek... Szorozzad be 60-70 ezer emberrel... "
Erre annyit reagálok nem nézek WWE-t a játékot mégis megveszem... Nem biztos hogy megunánk ha a HCW két órás műsorokat nyomatna mert változatos, de én még mindig nema HCW-ről bezsélek csak hanem indyről, vannak szervezetek amik gyakrana dnak adást mégis sokkal élvezhetőbb! Bizonyos tekintetben jobb a HCW és az össze sindy szervezet, bizonyos tekintetben a WWE-jobb! ezt mondtuk mindig is, de értőolvasás 1-es!
Te úristen!
Ez pankráció, itt eleve nincs realitás, az lényeg, hogy a mozdulatok ne okozzanak se fájdalmat se maradandó károsodást. Komolyan ezt nem tudod? Ezt az is tudja aki életében először néz pankrációt. Mindjárt bemagyarázzátok, hogy a pankráció igenis a vérről szól, meg, hogy szétüssék egymás testét.
Én már írtam legendákat, vagy olyanokat akik legendák lesznek. Pl Hulk Hogan, Shawn Michaels, André the giant, Undertaker.
Te normális legendát sem tudnál írni, csak 3 anonim embert akiket csak a HCWsek ismernek.
"AKi kisgyerek és színe stüzijátékos dologra vágyik, amin látszik, hogy megrendezett nem csattanak az ütések nicns vér, az nézi a WWE-t aki a wretslinget szereti keres egy normális idny szervezetet vagy néz attitude korszakból adásokat! "
Hallod, elnézted a topicot. Ez pankrációm nem MMA :D.
1500-5000 néző kiesése fel sem tűnik a WWE-nek, a HCWnek viszont ez a teljes nézettsége.
Nem mindig a magyarok szemszögéből kell nézni a dolgokat, mert nekünk csak arra van lehetőségünk, hogy megvegyük a játékot, megnézzünk pár viasat6-os, vagy letöltött adást, egyedül most előszőr mehetünk majd el a Live Eventre.
De most már legalább értem miért vitatkozol. Mert szerinted a pankráció valós verekedés, ahol vér folyik, csattannak az ütések stb...
Te normális legendát sem tudnál írni, csak 3 anonim embert akiket csak a HCWsek ismernek.
No komment:D:D:D Milyen MMA??? akkor melyikünk ért jobban az egészhez, aki fel tud sorolni pár Régi nagy nevet a WWE-ből? ?? Illetve legendának mondja Cenát? vagy az aki fle tud sorolni olyan indyneveket, akire te valószínűleg a WWE nézés eközben fogsz élvezkendi pár év mulva? Szerintem az utóbbi... Mi köze ennek az MMA-hoz? És te megitn csak hajtogatod hoyga HCW így roszs uyg roszs meg kevesne nézik meg 4 en ismerik, mikro fogalmad sincs az egészről... pankrációba igenis kell vér és igenis kell, hogy csattanjanak az ütések és legyen kontakt, ugy hiteles amikor olyand olgok látszanak, hogy direkt dobja magát vagy ténylegesne megs em üti az nevetséges és nem csak a WWE-ben hanem mindenhol! ÉS a pankráció esetenként jobban fáj, mint az MMA ilkletve néhány küzdősport. De semmit nem értesz az egészhez nagy dolog tudni, hogy ki az az Andre The Giant, d ehogy ki az az El Generico, Sami Zayn megsugome gy és ugyanaz. ki az a Low-Ki és egyéb indy sztárok az már nagy dolog. Fingo dnicsn az egészről, hogy hogy épül fel egy indy szervezet, hogy mennyi munka van benne, hogy mennyivel jobb wrestlerek vannak ott. Láttad volna Bryant indyben... WWE-ben sem rossz d eindyben is hatalma smeccsei voltak. De nem vitatkozok veled mert hozzáértés nulla azaz 0!
Mérget vehetsz rá, hogy Cenából legenda lesz.
Nem is tudok felsorolni, mert az indy pankráció = HCW pankráció. A tehetséges pankrátorokat felszippantja a WWE meg az NXT vagy akár a TNA. MMA-hoz annyi köze van, hogy nézd azt, ha állandóan vért akarsz, meg, hogy csattanjon ütés.
Ez az egész Indy pankráció a normális pankráció béna utánzata.
Korábban már azt is írtam, hogy itt csak a WWE-t és a HCW-t hasonlítjuk össze, de te igyekszel mindig belekeverni külföldieket is.
Persze, hogy nem ismerek ilyen "El Generico"-t, jó ha az egész világról 5000 ember ismeri (mivel írtad, ennyi a max közönsége egy indy szervezetnek).
Ezek az indy szervezetek mind rossz úton haladnak, a náluk szereplő pankrátorokat alig fogják páran ismerni.
Daniel Bryannak is az előző év volt a karrierje csúcsa a WWE-nél, mert egy akármilyen indy szervezetben senkit nem érdekelne.
A te nagy pankráció szakértelmed annyi, hogy tudod kik melyik jött-ment indy szervezetnél szerepelnek. Ez megint csak olyan, mint ha véleményt nyilvánítanál a spanyol fociról, csak azért mert tudod kik játszanak a fradiba.
Már válaszoltam, de akommentem eltűnt... annyit mondok, hogy LOOOOOOL! Nme írom le mégegyszer de az utolsó két komment szóra sem méltatható... Ennyi hüylesége tösszehordani, látszik, hogy nem értessz hozzá semmit.
Egyébként, csak hogy témába vágjak, Orton és Rollins nem jön, helyettük Shemaus és Ambrose a pótlék, aminek duplán örülök, mert Ambrose ezerszer tehetségesebb, mint Orton, illetve mivel RATDEDRKO egyik kedvence valszeg ORTON ezér tismét örülök, mert legszebb öröm a káéröröm... Azt m,ég megemléíteném, hogy ezzel az El Genericos 5 ezer ember ismeri komenteddel ismét sikerült bebizonyítanod, hogy semmi közöd az egész wrestlinghez meg ezzel az utánzatos dolgokkal...
"...illetve mivel RATDEDRKO egyik kedvence valszeg ORTON ezér tismét örülök, mert legszebb öröm a káéröröm... "
Hát én kajak egy 8 évessel vitatkozom :DDDD
El Generico pedig örülhet ha csak század annyian ismerik mint Ortont.
Az a baj a WWE-vel hogy a PPV-k jók, a heti adások (Raw, Smackdown) normál/átlagos színvonalúak, a Live Eventekbe meg beletojnak. Lehet hogy nekünk ez "Úristen. WWE Magyarországon!!!" de nekik csak egy újabb este 10000 ember előtt. Semmi pluszt nem nyújtottak azon kívül hogy élőben láthattuk őket. Én voltam, ha jönnek megint lehet hogy megyek, de nem éri meg a pénzét az egész.
Ezzel szemben a HCW pankrátorai beleteszik szívüket-lelküket minden egyes gálába. Sokkal jobban megéri elmenni az ő eseményeikre. 22ezerből szerintem az év összes HCW gálájára el tudsz menni és az összesen durva jól fogod magad érezni. Ezt garantálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!