Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?
Figyelt kérdés
22.000ft a jegy az első szektorokba.
De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.
Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?
Én már megvettem a jegyeket szerintem mindenféleképpen érdemes eljönnöd, szerintem egy oylan 2 órás show lesz körübelül,elég jó pankrátorokkal is számolhatunk ha gondolod hogy szívesen eljönnél még most vegyél a napokban jegyet mert platinum jegyeket már most eléggé elkapdosták.
2014. okt. 30. 08:10
2/80 Singham válasza:
Hát figyu, annyira nem szoktam már nézni WWE-t, de szerintem megéri még a 22.000Ft-os jegy is (ilyet stoppoltam le én is), hisz, ha belegondolsz élőben nem nagyon tudod látni őket. Bécsbe szoktak még legközelebb jönni, de oda még több pénzt kell számolnod. Ha nem is a ring körüli helyekre veszel jegyet szerintem még akkor is megéri. Mert ahogy mondtam hazánk fiai nem sokszor tudnak majd eljutni egy-egy WWE-s rendezvényre.
2014. okt. 30. 08:21
3/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Jegyet lehet foglalni? És hol?
2014. okt. 30. 09:08
4/80 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, mivel ez csak Live Event, és nem is jönnek olyan sokan... sőt, ez még változhat, hiszen még fél év.... Ennyi idő alatt le is sérülhet valaki. Ha meg azt nézzük, akkro eddig még nem jártak Magyarországon... Ezt te tudod, hogy neked megér-e ennyit.
2014. okt. 30. 16:28
5/80 anonim válasza:
Hát nekem még nincs 22,000-em, szóval remélem nem kapdossák el. Nem mindneki jön, de nincs is szűkségünk mindenkire, csak a nagyokra. Ők pedig jönnek. Szerintem is, engem soha nem hozott lázba egy koncert vagy focimecs vagy akármi, ez viszont igen.
2014. nov. 1. 00:22
6/80 anonim válasza:
"Nem mindneki jön, de nincs is szűkségünk mindenkire, csak a nagyokra. Ők pedig jönnek."
Azért nem egészen így van... Nem jön tripleH, brock lesnar, daniel bryan és még sorolhatnám...
Kérdező: tikettpron lehet jegyet szerezni.
2014. nov. 1. 12:53
7/80 anonim válasza:
Azt gondoltam, hogy Brock nem jön, ahogy mondjuk Undertaker sem, de Triple H miért nem?
Aztán csak egy bemutató szintű előadás lesz, vagy haladnak a sztorival is?
2014. nov. 1. 13:32
8/80 anonim válasza:
Live Eventen nem haladnak a sztoryval. Persze "címmeccs" attól még lehet, de gazdát nem fog cserélni az öv.
2014. nov. 1. 16:53
9/80 anonim válasza:
Menjetek inkább egy HCW adásra, PL A Véres November 5-re. Jegy is olcsóbb, vér is van, keményebb is, jobb is. Mi kell még?
2014. nov. 9. 10:15
10/80 anonim válasza:
A HCW a WWEhez képest a bányászbéka feneke alatt van.
Kisebbek az emberek, bénább a ring, bénábban csinálják a mozdulatokat stb.
Másik, hogy arra szinte akármikor elmehet az ember, a WWE pedig most jön ide először, aztán lehet legközelebb 5 év múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!