Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meg éri el menni a Wwe Live...

Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?

Figyelt kérdés

22.000ft a jegy az első szektorokba.

De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.

Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?

2014. okt. 29. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
És mielőtt belekötnél hogy magyarországon nincs: [link]
2014. nov. 16. 10:37
 52/80 anonim ***** válasza:

"de olyannal vitatkopzok, aki szerint az NXT egy külön szervezet és a WWE-t az egész világon sugározzák élőbe, én vagyok a legnagyobb hülye"

Mellesleg ha nem tűnt fel neekd is vagy kb. 5 ember válaszolt már... :D Kicsit vicces amikor kiosztod azt, aki csak 1x szólt hozzád! :D Szakértő úr...

2014. nov. 16. 10:40
 53/80 anonim ***** válasza:

Most komolyan azon megy a vita, hogy melyik a jobb: A fél évszázados múlttal rendelkező, dollár százmilliós büdzsével gazdálkodó, világhírű szervezet, vagy az 5 éve létező, félprofi szervezet, ahol a pankrátorok jórészt munka mellett meccselnek egyet havonta?

Nincs értelme összehasonlítgatni a kettőt, a WWE már nagyon régóta egyeduralkodó a világon, a HCW pedig most kezdi megismertetni magát a magyar közönséggel, és folyamatosan fejlődik.

2014. nov. 16. 11:40
 54/80 anonim ***** válasza:
Egyébként mellékesen megjegyzem, hogy több HCW-gálát is lehett nézni élőben neten, elő lehett rá fizetni, ugyhogy ilyen alapon ezt is sugározzák az egész világon...
2014. nov. 16. 12:47
 55/80 anonim ***** válasza:
39%

Kispucám, te nagyon nem értesz semmit!

Ha bemész az Auchanba venni egy tévét akkor a szép, FullHD, Led, 3D Samsung okostévét fogod megvenni, és nem a kisképernyős, szemcsés Panasonicot csakazért mert "sokat fejlődött" tavaly óta. Bár lehet te a Panasonicot fogod mert hülye vagy.

Elmondanád mi alapján verik a WWE-t? 10 hozzád hasonló összeül és megállapítja ezt? Tulajdonképpen neked semmilyen hiteles forrásod nincs arra amit írsz, ezért nehéz veled vitatkozni.

''A világon több nagyobb indy szervezet very a jelenlegi WWE-t meccsek terén,sztoriban, ezt meg tudtommal azért nézzük.,,

Ezeket mind Ikarus kukijából szívod ki, vagy honnan tudod?

És ilyen hülyeséget, hogy minden szervezetet ismerni kell... Te ismersz minden focicsapatot a világon? Minden játékot? Egyáltalán mért állapítod meg egy nőről, hogy jól néz-e ki, hisz még nem láttad az összeset?

2014. nov. 16. 13:02
 56/80 anonim ***** válasza:

"Ez nem érv amit mondtál ez egy kalap semmi!"

Dehogynem érv... Csak makacs vagy, és nem fogadod el. Az egy dolog hogy most jelenleg a WWE-nél milyen sztoryk mennek... Összességében sokkal jobb, mint a HCW... Mellesleg WWE adások midnen héten vannak. (tudod RAW, stb) Nehéz minden héten új dologgal előállni. HCW-nek nincs ilyen gondja, hiszen havi 1 rendezvény van és kész... Ráadásul max 100-an, ha nézik, míg í WWE-t több ezren... Ugyan már kérlek... Gondolkodj! Másrészt tegyül különbséget a két dolog között. Mert az hogy maga a cég jobb, az nem jelenti ugyan azt, hogy jobbak benne lévő a műsorok is. Ez két külön kategória. Csak ennyit fogjál fel.

De mondtam már. Ha neked tetszik a HCW, akkor nézzed azt. Én (mi) a WWE-t nézzük. Felesleges itt ez a szájtépés. Emberek vagyunk és különbözőek az ízlésünk. De ne vagdalózzál itt azzal, hogy a HCW jobb mitn a WWE, mert nincs igazad. WWE az profi szervezet, a HCW az amatőr. "Nincs értelme összehasonlítgatni a kettőt, a WWE már nagyon régóta egyeduralkodó a világon, a HCW pedig most kezdi megismertetni magát a magyar közönséggel, és folyamatosan fejlődik."

2014. nov. 16. 15:33
 57/80 anonim ***** válasza:
Mellesleg semmit nem számít a véleményed, hogy szerinted melyik a jobb... Beszéljenek inkább a számok. Egy fél évszázados múlttal rendelkező, dollár százmilliós büdzsével gazdálkodó, világhírű szervezethez egyáltalán nem ér fel a HCW, még akkor sem, ha SZERINTED jobb a magyar... Majd ha a HCW ér el valami komoly eredményt, akkor gyere ide magyarázkodni, addig ne...
2014. nov. 16. 15:39
 58/80 A kérdező kommentje:

Ne itt vitatkozatok már!

Úristen

2014. nov. 16. 15:58
 59/80 anonim ***** válasza:
52%

És ilyen hülyeséget, hogy minden szervezetet ismerni kell... Te ismersz minden focicsapatot a világon? Minden játékot? Egyáltalán mért állapítod meg egy nőről, hogy jól néz-e ki, hisz még nem láttad az összeset?

Akkor t emi alapján álípítod meg hogy jobb a WWE?:D:D:D Nem a céget kell nézni ezt mondtam én is. kit érdekel hogy nagyobb a bevétel ha maga a műsor és ameccs rossz? É smár nagyon rég nem HCW-vs WWE van hanem indy vs WWE d enem bírja felfogni senki... Meg még mindig roszs érvekkel dobálóznak egyesek... Mellesleg attol hogy FULL HD Samsung Tv van és kerül mondjuk 500 ezerbe, nem biztos hogy a Sonynál ami ugyanazokal aparaméterekkel rendelkezik csak 300 k-ba kerül jobb! De ezt nem bírja felfogni az okostojás...

H anem ismersz legalább 5-10 szervezet ne állapítsd meg, hogy a wwe jobb... Mellesleg:

Mellesleg semmit nem számít a véleményed, hogy szerinted melyik a jobb... Beszéljenek inkább a számok. Egy fél évszázados múlttal rendelkező, dollár százmilliós büdzsével gazdálkodó, világhírű szervezethez egyáltalán nem ér fel a HCW, még akkor sem, ha SZERINTED jobb a magyar... Majd ha a HCW ér el valami komoly eredményt, akkor gyere ide magyarázkodni, addig ne...

Ettőúl még mindig nem jobb egy meccs, megint buta érv....

Én 50 érvet felsoroltam, hogy miért jobbak az indy szervezetek, mint ajelenlegi WWE. Egyet nem tudtatok megcáfolni, mert igazam van! Csak ti vagytok képtelenek elfogadni! Csak azzal tudtok jönni, hogy ott több a bevétel, meg izmosabb az ember:D

Régen is volt minden héten adás, mégis 500-szor jobb volt, mint ajelenlegi.

Elmondanád mi alapján verik a WWE-t? 10 hozzád hasonló összeül és megállapítja ezt? Tulajdonképpen neked semmilyen hiteles forrásod nincs arra amit írsz, ezért nehéz veled vitatkozni.

Te elmodnnaád, mi alapjáűn van neke digazad a bevételen kívül? Mert ennek van a legkevesbeb köze a meccsekhez... Semmilyen.

Onnan tudom hohy jobb több szervezet, mert NÉZEM és színvonalasabb technikásabb keményebb meccseket hoznak össze, csak épp nicsn tüzijáték meg töb bmillás dízslet!

Meg menj fel egy wrestling fórumra, és majd rájössz!

Ráadásul max 100-an, ha nézik, míg í WWE-t több ezren... Ugyan már kérlek... 1500-2000-es élő közönség d enem is zavarjon... És attol még mindig nem jobb, hogy hányan nézik. Ha többen néznek meg egy filmet, jobb lesz mint a másik?:D

WWE az profi szervezet, a HCW az amatőr

Mindkettő profi szervezet. Olvas sutána, hogy a HCW milyne komoyl eredméyneket ért el, de te nyilvána nnyira tudopd, mert csak szuper Cenát nézed:D Nem értesz hozzá az egész wrestlinbghez nem értesz, 30 mozdulatot nem tudnálf elsorolni angol nyelven! Majd ha értesz a wrestlinghez, gyer evissza, addig meg ne magyarázd meg, hogy melyiks zervezet jó és melyik nem!

2014. nov. 16. 19:02
 60/80 anonim ***** válasza:
Majd ha felsoroltok normális érveket, illetve cáfoljátok az enyéimet, akkor lezárhatjuk a vitát, addig meg sajnos én vezetek, mert amit itt magyaráztok, az mind hatalmas butaság!
2014. nov. 16. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!