Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meg éri el menni a Wwe Live...

Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?

Figyelt kérdés

22.000ft a jegy az első szektorokba.

De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.

Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?

2014. okt. 29. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
76%
Hívjak embert aki azt mondja, hogy a WWE szar?:D De akkora gyökér vagy komolyan. NEM VOLTÁL HCW ADÁSON MÉGIS FIKÁZOD! FÉL ÓRÁT NEM LÁTTÁL! NEM LÁTTÁL MÁS SZERVEZETBŐL FÉL ÓRÁT SEM! CSAK A WWEHEZ TUDOD HASONLÍTANI! EURÓPAI SZINTEN A TOP 3 SZERVEZET KÖZÖTT VAN A HCW! VILÁG SZINTEN NÉZVE TOP 20! EURÓPAI SZINTEN AZT IS MEG MEREM KOCKÁZTATNI, HOGY AZ 1. SZERVEZET! Szóvale erre vagyok büszke, és nem adok az olyan emberek véleményére, aki azt sem tudja, mi az a ROH, egy ideig azt hitte, hogy az NXT egy külön szervezet, és semmit nem ért a wrestlinghez. Itt már rég elvesztetted azt a lehetőséget, hogy elfogadjam a véleményed! Egy értelmes érvet nem hoztál fel ellene, csak a saját agyszüleményed hajtogatod, hogy miért szar! A WWE-re hoztem fel érveket, itt is, nem egyet, hogy miért rossz, de ellenérvvel szintén nem vétted meg, mert tudod legbelül hogy úgy van. A jelenlegi WWE egy kaka a régihez képest, és igen vagyok annyira igényes, hogy nézek havonta indy gálákat, mint egy 4 hétig ugyanazokat a meccseket. A sufnibunyótol nagyon messz evan mindez, de még egy PWH, vagy egy Do or Die is, ezekhez képest a HCW meg a csillagos ég! Innentől kezdve nem foglalkozok veled, mert teljesen idióta vagy. Ha alátámasztod, hogy nem ugy van amit mondtam a WWE-ről ahogy írtam, majd akkor foglalkozok veled! Én alátámasztottam a HCW-s képzeteidet és a negatív érveidet róla. Te nem támasztottad alá, hogy ne lenne igazam a WWE-vel kapcsolatban. Erről ennyit!
2014. nov. 9. 18:33
 22/80 anonim ***** válasza:
50%

"Nem is HCW-nek kéne lennie, hanem WC-nek mert csak Sz@*r pankrátorok mennek oda."

Indokold meg, hogy Sabu miért szar, JoMo miért szar, Paul London miért szar, Samy Zain miért szar, illetve Joe E Legend miért szar? Egyesek ebből WWE legendák te tudatlan analfabéta... Amíg ilyen dolgokat állítazs addig tényleg nem érdemes veled foglalkozni, mert fogalmad nincs szerintem még a 3 évvel e zelőtti WWE-ről se, de azt is megkockáztatom, hogy max 1,5 éve van fogalmad az egész wrestlingről...

2014. nov. 9. 18:36
 23/80 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként kérdező, az első sorokba már egyáltalán nincs jegy, ha menni akarsz vedd meg a jegye dminnél hamarabb, mert el fog fogyni! Az még korántsem biztos, hogy ezek mind itt lesznek!
2014. nov. 9. 18:40
 24/80 anonim ***** válasza:
21%

Hoznál egy magadhoz hasonló aberrált HCW mániás majmot?

Nem tudtam, hogy papírforma szerint mi az NXT. Erre vergődsz?

A WWE-t nézem, bejön. NXT-t nézem, bejön. HCW-t nézem, 10 perc után röhögök az egész sztorin aztán kilépek a videóból, mert én szégyellem magam. Nézd meg mondjuk Dean Ambrose-t milyen hátra szaltót nyom le egy clothesline után. Egy HCW-s pankrátor pedig simán lecsücsül. Nem tehetek róla, hogy ha ez nem megy bele az ostoba fejedbe, olvasd vissza a régi hozzászólásaimat nekem és a többi fórumtagnak.

A WWE-t mindenki ismeri, a HCW-t a magyar embereknek is csak a 10%-a max.

2014. nov. 9. 18:41
 25/80 anonim ***** válasza:

Tudod ki legenda? Undertaker, Hulk Hogan, Shawn Michaels, Randy Orton, Johh Cena, CM Punk stb...

Soha az életben nem állnának le sufnibunyózni a HCW-s semmirekellőkkel.

És te valami staff vagy, vagy honnan tudod, hova van jegy?

2014. nov. 9. 18:43
 26/80 anonim ***** válasza:
52%
Megint nem magyaráztad meg, hogy ezek miért szarok... Miért? AZért mert azt sem tudod kik ezek... Hidd el nekem, hogy leállna. De fingod nincs neked az egészről... Megint elbeszélsz a kérdéseim, érveim mellett. Egy WWE-s mikor volt felgyújtva utoljára, akiket meg felsoroltál annak a többsége jelenkori pankrátor, és messze állnak még a legendához, Orton meg főleg... Onnan tudom, hogy van IQ-m és tudok a neten keresni, nem vagyok staffos. És csak olyan dolgokba zsólok bele, amihez értek, veled ellentétben. Azt sem tudod, mi az a Hall of Fame szerintem, azt meg pláne nem tudod, hogy Punk miért is ment el a csilli villi WWE-ből...
2014. nov. 9. 18:54
 27/80 anonim ***** válasza:
Nem nem hoznék,csak értelmes embert hoznék, mert a hozzásuólásom 90%-ra egyikőtök sem reagált, mert degeneráltak vagytok. És jó nagy gyökér vagy, mert MO 30% sem tudja jelenle gmi az a WWE most kezdd elterjedni itthon a wrestling.
2014. nov. 9. 18:56
 28/80 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem am Hulk Hogant sem láttad mecscelni sosem, mert akkor nem lenne a felsorolt "legendáid" között. Semmi inringje nem volt. Csak halottad már a nevét és jól esett leírni. Egyébként tényleg legenda, de nem azért, mert olyan jó pankrátor.
2014. nov. 9. 18:57
 29/80 anonim ***** válasza:

André the giant, Macho Man és Eddie Guerrero sem verekedett a HCW-sekkel. Santino Marella illene egyedül a HCWsek közé.

Nem tehetek rólad, hogy a szövegértésed 0 és zéró között, ezért képtelen vagy megérteni amiket írtunk.

2014. nov. 9. 19:09
 30/80 anonim ***** válasza:
És ezt ki állította, hogy ők igen. Másrészt itt nem hazsnálnak olyan kifejezést, hogy verekedett te kisgyerek:D De megint nem reagáltál semmire:D Nehogy belinkeljem az említett fórumra, ciki lenen szerintem a többiek előtt, mert elbezsélsz melettem és megint hülyeséget írtál... maradj csöndbe tarts meg az okosságaidat, amihez nem értessz ne szólj bele ennyi.
2014. nov. 9. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!