Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meg éri el menni a Wwe Live...

Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?

Figyelt kérdés

22.000ft a jegy az első szektorokba.

De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.

Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?

2014. okt. 29. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
34%
De az "egyértelmű tényeidet" szívesen meghallgatom, illetve ha igaza dvan igazat adok, ha nem úgy látom cáfolok. Csak eddig senki nem hozott fel semmit, csak fikázta a HCW-t és az indy szervezeteket!
2014. nov. 14. 20:25
 42/80 anonim ***** válasza:
0%

"A válaszíró 9%-ban hasznos válaszokat ad"

Lol :D Pfffff

2014. nov. 14. 21:27
 43/80 anonim ***** válasza:
32%

"brutalitást akarok látni"

Tudod a WWE-nél direkt vannak betiltva az olyan mozdulatok, és nem azért, mert ők nem tudnának "brutálisabb" dolgokat és véres jeleneteket... A WWE-t élőbe sugározzák az egész világon, sokkal többen nézik, és többek között azért nem adhatnak olyan durva dolgokat... Régi WWE adásokat megnézheted, utánaolavshatsz... Ez így van.

Tényeket akarsz? Sokkal nagyobb cég, sokkal nagyobb bevétellel, sokkal nagyobb hírnévvel, sokkal több sztárral, sokkal több fizetéssel...stb HCW-sek is a WWE-be szeretnének bekerülni, mert a WWE van a csúcson a szakmában, ő a piacdiktáló. Felkérnének egy HCW-st hogy menjen a WWE-be egyik sem mondaná, hogy bocs nem, mert a HCW jobb... Felesleges ez a vita...

Mellesleg nekem a HCW nem jött be... 10 percet bírtam nézni belőle, annyira "jó" volt.

2014. nov. 14. 21:53
 44/80 anonim ***** válasza:
32%
Ha te szereted a HCW-t akkor nézzed azt... Senkit nem rédekelsz itt... Itt a Wwe Live Eventjéről van szó, nem arról hogy melyik a jobb cég.
2014. nov. 14. 21:57
 45/80 Singham ***** válasza:
46%

,,Tényeket akarsz? Sokkal nagyobb cég, sokkal nagyobb bevétellel, sokkal nagyobb hírnévvel, sokkal több sztárral, sokkal több fizetéssel" Ezek nem tények. :) Az egész világon meg nem sugározzák élőben, pusztán USA területein. :)

Sok mozdulat meg azért van betiltva, mert a korhatár besorolásába nem férne bele. :) Ezért nincs az angol ,,F betűs szó" használva se, mert egy kifejezetten gyerekeknek szánt korhatár besorolást szigorúan ellenőrzik kint. :)

Egy cég meg nem attól lesz jobb, mert nagyobb. Legjobb példa erre a hazai foci. Ezeket közvetítik állandóan, mindenhol stadionok, stb. Ennek ellenére mégis kéziben, vízilabdába, birkózásban, kajak és kenuban, stb.-ben vagyunk jobbak.

Ugyanez van a WWE-nél. Hiába nagyobb, nem jobb. Saját Pro Wrestlerei kezdték el ott hagyni. CM Punk? Ő is ott hagyta, holott ő hozta a legtöbb bevételt, mivel egy csomó régi rajongót őt hozott vissza. Most pedig olyan szinten lelépett, hogy a WWE az összes CM Punkos dolgot levette a boltjából. Az meg már kicsit elgondolkodtató, hogyha az egyik legnépszerűbb Pro Wrestlerjük hagyja

2014. nov. 15. 09:08
 46/80 anonim ***** válasza:
44%

Akkor miért nem ment át más szervezethez CM Punk? Mondjuk a HCWhez. Nincs az angol F betűs szó, micsoda tragédia! Hisz a káromkodástól lesz jobb a műsor. A veszélyesség miatt lett betiltva, ennek semmi köze a gyerekekhez. Pár hete vérzett Orton feje, mégis rengeteg gyerek látta.

A hazai foci tényleg jó példa, mert olyan a Spanyol focihoz képest, mint a HCW a WWEhez képest.

2014. nov. 15. 09:48
 47/80 anonim ***** válasza:
0%
Pont hogy megint teljesen hülye vagy...-.- Pont hogy a HCW és egyes indy szervezetek meccsei jobbak, mint a fos WWE! ezt írta neked a másik csávó... És abban én igazat adok neked, hogy a káromkodástól nem lesz jobb. Te valami 13 éves vagy egyéblként? Mert akkor nem írnál ekkor abaromságokat, hogy miér tnem ment a HCW-hez??? inkább hagyjuk is komolyan... Igen vérzett afeje és? De nem direktbe ugy volt tervezve... Nézz meg egy 10 évvel ezelőtti mecscet, ahol még rendes vér van és nicnsenek betiltva amozdilatok, na az pankráció, nézz meg egy indy meccset az is pankráció, néz zmeg egy mostani WWE-t gyerekmatiné... Nem feltétlen rossz vannak benne jó dolgok, d emár korántsem a régi és az igazi és ugyanazok ameccsek vannak hétről hétre. És ha már ketten mondjuk neked, hogy mi tény és mi nem, kicsit elgondolkodhatnál, mert mérkőzés színvonal szempontjávol meg sztori szempontjábol marhára midnegy, hogy mennyi a fizetés, vagy mennyi a bevétel... de olyannal vitatkopzok, aki szerint az NXT egy külön szervezet és a WWE-t az egész világon sugározzák élőbe, én vagyok a legnagyobb hülye...
2014. nov. 15. 12:33
 48/80 anonim ***** válasza:
46%
Mellesleg pont a gyerekek miatt lett betiltva akáromkodás és a vér... ez a PG
2014. nov. 15. 12:44
 49/80 anonim ***** válasza:

"SZerintem egy kicsit jobban értek hozzá és többe tnéztem már, mint te."

Nem is ismersz... Kicsit merész ezt állítani látatlanba nem gondolod? Higgadjál le szerintem... Ha nem tűnt fel, ez nem egy fórum és nem egy kibeszélő. A kérdésre válaszolj, vagy ne írj semmit.

"Attól jobb a WWE, mert több a fizetés, nagyobb cég, ez aztán nagy értv..."

Igen, érv. Ebből is látszik hogy jobb cég! HCW sose fog felérni arra szintre, mint a WWE. Ne a műsorokat nézzed, és ne azt hogy gyerekbarát... Magát a céget nézzed hogy mit ért el... És akkor nézzed meg a HCW-t.... HCW-t talán sugározzák külföldön? Nem tudok róla... Hiába bizonygatod am agad igazát... a HCW akkor sem jobb, mint a WWE. A HCW semmit nem ért el, amiért ezt állíthatnád, hogy jobb. Ez kb. olyan mint spanyol foci, magyar foci összehasonlítása...

" Hiába drágább a ferrari, nem biztos, hogy jobb, mint az Audi."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?! xD Mekkora balek lehet aki vesz 40-50 milláért egy ferrárit, amikor vehetne egy audit is 4-5 milláér xD Végülis semmi különbség nincs közöttük... Ülj le, eggyes!

2014. nov. 16. 10:32
 50/80 anonim ***** válasza:

"Élőbe sugározzák az egész világon:O:O:O:O??? KLár, hogy itthon még sosem láttam élőben xd nagyokos...."

Igen, élőbe sugározzák... Tudod van a WWE network... Elő kell rá fizetni... Tessék: [link]

2014. nov. 16. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!