Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?
22.000ft a jegy az első szektorokba.
De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.
Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?
Nagy Wrestlingszakértelemmel rendelkezhetsz ha ez az állításod. A ring ugyanolyan, hiszen ez szabvány. A sztori sokkal jobb, mozdulatok esések tökéletesen vannak kivitelezve(Mindenhol van hiba, WWE-ben is), durvább az egész. WWE-ben csomó mozdulat be van tiltva, meg van szabva a beadási/esési szög ettől látszik nagyon műnek. Nincs vér gyerekbarát az egész. Azzal meg mindent elárultál, hogy szerinted attól lesz jó egy meccs, hogy mekkora az ember és milyen izmos... gratulálok. WWE-ben hétről hétre ugyanazokat a meccseket látod jelenleg. Én is kimegyek a LIVE eventre, voltam már pár ilyenen egyébként, fényképezkendi nem fogsz tudni, öv nem fog gazdát cserélkni, nincs miért izgulni. Kb ugyanazokat a meccseket fogod látni, mint előtte a TV-ben eszköz nem lesz, max egy szék. De egyébként nyilván szarabbak a HCW-sek... Ha szarok lennének nem mérkőzne velük olyan aki profinak mondható már és több éve a szakmában van, nem kockáztatná a testi épséget szakképzetlen emberek ellen. (Sabu, John Morrison, Bryan Kendrick, Paul London, Samy Zain stb) Ez is kb a HCW-nek köszönhető, hogy a WWE idejön.
Érdeme smegnézni a videót, bár sejtem, hogy nem fogod, de legalább 1:30 tól néz dmeg. Ilyne kontaktokat nagyon rég láttam a WWE-ben, főleg női meccsen. Érdekes módon van hangja az ütéseknek...
Nem úgy esnek mint WWE-sek, nem csinálnak olyan látványos mozdulatokat, az egész sufnibunyó szinten van. Nézd meg milyen egy AA vagy Suplex a WWE-ben, utána meglátod mennyire nincs sehol a HCW.
Hát megbocsáss de mire lenne képes 2 160cm-es gizda srác?
Nincs egy igazi izomállat karakter mint mondjuk Ryback az egészbe, és egy Kofi Kingston vagy Rey Mysterio szintjén ugráló pankrátor sem.
Lehet, hogy be van tiltva pár mozdulat, de legalább azokat rendesen csinálják. A videódba olyanok, mint ha 1 hónap pankrációnézés után akarna valaki műsort csinálni.
HCW-n van mire izgulni mi? Évszakonként van 1-2 meccs, a sztori egy 0. És a karakterek is. 20 évvel vannak lemaradva a WWE-től.
Az igazi profik nem is mérkőznek velük, csak olyanok akiket kirúgtak a WWE-ből vagy NXT-ből.
Csak azért létezik még a HCW mert nincs más Magyarországon.
A te igényszintednek megfelel a HCW, én kicsit magasabb elvárásokat támasztok a pankrációval szemben.
Véletlen nem "gera1111" valahol a felhasználóneved?
Lol, mint ha fórumon nem te lettél volna közröhej tárgya...
Mondom, az egész egy sufnibunyó, számomra itt hal meg az egész HCW.
Jó tudni, hogy már ide is jönnek hülyék. Lefogadom azért regisztráltál, hogy leírhasd a véleményed a HCW-ről.
Itt is látszik, hogy te nem bírod elfogadni a WWE-t. Én nem próbálok senkit lebeszélni egy HCW adásról, te viszont mindenhol hirdeted a hülyeséged.
Davinciboy, Lewis, meg mindenki észrevette mekkora gyökér vagy, 20 oldalon át ecsetelve van, miért rossz a HCW, de te ugyanazokkal dobálózol újra és újra. Komolyan arra vagy büszke, hogy a HCW jobb a 10 évesek verekedésénél? Nagy eredmény, mondhatom.
És a kérdés nem az volt: "Meg éri el menni a HCW véres novemberére?" Szóval ha én jöttem volna ide és kezdtem volna meggyőzni a kérdezőt, hogy WWE-re menjen akkor még megérteném a felháborodásod.
Nem is HCW-nek kéne lennie, hanem WC-nek mert csak Sz@*r pankrátorok mennek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!