Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meg éri el menni a Wwe Live...

Meg éri el menni a Wwe Live Event-jére itt Budapesten?

Figyelt kérdés

22.000ft a jegy az első szektorokba.

De attól félek hogy,mivel ez Live Event vagy is elég rövid, és lehet hogy nem lesz annyira jó, a műsor, ennyi pénzért pedig el várja az ember hogy adjanak egy normális műsort.

Ott lesz Randy Orton, John Cena, Dolph Zieggler, Seth Rollings.Még nem vettem meg a jegyeket, de szerintetek Érdemes el menni?

2014. okt. 29. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
54%

Nagy Wrestlingszakértelemmel rendelkezhetsz ha ez az állításod. A ring ugyanolyan, hiszen ez szabvány. A sztori sokkal jobb, mozdulatok esések tökéletesen vannak kivitelezve(Mindenhol van hiba, WWE-ben is), durvább az egész. WWE-ben csomó mozdulat be van tiltva, meg van szabva a beadási/esési szög ettől látszik nagyon műnek. Nincs vér gyerekbarát az egész. Azzal meg mindent elárultál, hogy szerinted attól lesz jó egy meccs, hogy mekkora az ember és milyen izmos... gratulálok. WWE-ben hétről hétre ugyanazokat a meccseket látod jelenleg. Én is kimegyek a LIVE eventre, voltam már pár ilyenen egyébként, fényképezkendi nem fogsz tudni, öv nem fog gazdát cserélkni, nincs miért izgulni. Kb ugyanazokat a meccseket fogod látni, mint előtte a TV-ben eszköz nem lesz, max egy szék. De egyébként nyilván szarabbak a HCW-sek... Ha szarok lennének nem mérkőzne velük olyan aki profinak mondható már és több éve a szakmában van, nem kockáztatná a testi épséget szakképzetlen emberek ellen. (Sabu, John Morrison, Bryan Kendrick, Paul London, Samy Zain stb) Ez is kb a HCW-nek köszönhető, hogy a WWE idejön.

Érdeme smegnézni a videót, bár sejtem, hogy nem fogod, de legalább 1:30 tól néz dmeg. Ilyne kontaktokat nagyon rég láttam a WWE-ben, főleg női meccsen. Érdekes módon van hangja az ütéseknek...

https://www.youtube.com/watch?v=DY4nz37GIhY

2014. nov. 9. 12:28
 12/80 anonim ***** válasza:
46%

Nem úgy esnek mint WWE-sek, nem csinálnak olyan látványos mozdulatokat, az egész sufnibunyó szinten van. Nézd meg milyen egy AA vagy Suplex a WWE-ben, utána meglátod mennyire nincs sehol a HCW.

Hát megbocsáss de mire lenne képes 2 160cm-es gizda srác?

Nincs egy igazi izomállat karakter mint mondjuk Ryback az egészbe, és egy Kofi Kingston vagy Rey Mysterio szintjén ugráló pankrátor sem.

Lehet, hogy be van tiltva pár mozdulat, de legalább azokat rendesen csinálják. A videódba olyanok, mint ha 1 hónap pankrációnézés után akarna valaki műsort csinálni.

HCW-n van mire izgulni mi? Évszakonként van 1-2 meccs, a sztori egy 0. És a karakterek is. 20 évvel vannak lemaradva a WWE-től.

Az igazi profik nem is mérkőznek velük, csak olyanok akiket kirúgtak a WWE-ből vagy NXT-ből.

Csak azért létezik még a HCW mert nincs más Magyarországon.

2014. nov. 9. 12:53
 13/80 anonim ***** válasza:
41%
Bezséled a saját hülyeségeidet és nem értessz az egészhez xd Voltál gálán. Kötve hiszem, honnan tudsz a sztoriról is bármit... Ha lettél volna rájönnél, hogy 500 szor látványosabb de kár neked magyarázni, mert agyilag sérült vagy. Mellesleg akkor verd ki a izmos testű férfiakra, ha azt akaro dnézni. Ha minőségi pankrát akarsz nézz indy szervezeteket ennyi.
2014. nov. 9. 17:21
 14/80 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanúgy kivitelezik amozdulatokat főleg azoökat, amiket felsoroltál te istenátka:D A nagyok meg nem azért nem mérkőznek velük, hanem azért mert egyrészt a szerződésük nem engedi te retardált. De egyébként pont rávilágítottál aléányegre, a kinézetre mennek a WWE-ben de Cena és Rybeckl ringbeli tudása egy kalap szar, Cena nem tud esni normálisan, nem csoda, hogy fáj a könyöke. WWE-ben nem a legjobb pankrátorok vannak, hanem felfújt szteroidos lufik. Az NXT értékelhető ott egyedül. Nézzed a gyerekbarát szart, ha neked ennyit jelent az igényesség
2014. nov. 9. 17:24
 15/80 anonim ***** válasza:

A te igényszintednek megfelel a HCW, én kicsit magasabb elvárásokat támasztok a pankrációval szemben.

Véletlen nem "gera1111" valahol a felhasználóneved?

2014. nov. 9. 17:25
 16/80 anonim ***** válasza:
33%
nem, de neked biztos izmostestűreveremki150. kedves ratedrko barátom. De igen egy film is attol lesz jó, minél szebb benne a színész és minél magasabb, nem attol, hogy hogyan játszik. Sajnálom, hogy za igényességi szintünk nem egyezik, de megint akkor abaromságokat mondtál, ráadásul már két helyen, hogy akárki aki kicsit is ért a pankrához körberöhög:D De aki hülye az hülye... nincs mit tenni
2014. nov. 9. 17:48
 17/80 anonim ***** válasza:

Lol, mint ha fórumon nem te lettél volna közröhej tárgya...

Mondom, az egész egy sufnibunyó, számomra itt hal meg az egész HCW.

Jó tudni, hogy már ide is jönnek hülyék. Lefogadom azért regisztráltál, hogy leírhasd a véleményed a HCW-ről.

Itt is látszik, hogy te nem bírod elfogadni a WWE-t. Én nem próbálok senkit lebeszélni egy HCW adásról, te viszont mindenhol hirdeted a hülyeséged.

2014. nov. 9. 18:00
 18/80 anonim ***** válasza:
53%
Regelj be a nyerserő fórumra, kérdezd meg ott az embereket. Már régóta tag vagyok itt, te veszeklszel folyton ugy hogy NEM ÉRTESZ A WRESTLINGHEZ, mert ez TÉNY. Linkeltem neked már sufnibunyót a HCW nem abban a kategóriában van,de ezt nem bírod felfogni. Másrészt a kérdezőnek írtam, nem neked, de látom éjjel nappal ezt lesed és kai leírja a véleményét arról agyerekbarát szarról, abba belekötsz. Részemről téma lezárva! NXT ér valamit és a 10 évvel ezelőtti WWE a mostzani a világ összes normális szervezete mögött elbújhat.
2014. nov. 9. 18:03
 19/80 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem próbálsz lebeszélni senkit, akkor mégi smit kezdtél el it thülyeségeke tmagyarázni? Én sem beszéltem le snekoit, mondtam, hoyg el megyek én is, de a HCW jobban megéri mint ez a 22 ezres szar.
2014. nov. 9. 18:09
 20/80 anonim ***** válasza:

Davinciboy, Lewis, meg mindenki észrevette mekkora gyökér vagy, 20 oldalon át ecsetelve van, miért rossz a HCW, de te ugyanazokkal dobálózol újra és újra. Komolyan arra vagy büszke, hogy a HCW jobb a 10 évesek verekedésénél? Nagy eredmény, mondhatom.

És a kérdés nem az volt: "Meg éri el menni a HCW véres novemberére?" Szóval ha én jöttem volna ide és kezdtem volna meggyőzni a kérdezőt, hogy WWE-re menjen akkor még megérteném a felháborodásod.

Nem is HCW-nek kéne lennie, hanem WC-nek mert csak Sz@*r pankrátorok mennek oda.

2014. nov. 9. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!