Anyádra!
Amúgy már két hónapja le van zárva a téma, ne osszad itt a miliméteres agyadat!
Pláne, hogy a kérdés úgy szólt, hogy K1 VAGY MMA!
A nyápic foci senkit nem érdekel, úgyhogy ne offolj!
#USBORNE
Tudom, hogy le van zárva, de azért hozzászólnék.
Ez az első válaszom.
Azt tényleg nem értem, hogy hogyan kerűlt ide a foci.
Bár profi szinten tud veszélyes lenni. Mindegyik sport tud (kivétel pl a sakk) Az MMA nagyon férfias sport, nem ajánlom mindenkinek, csak a kemény embereknek.
De a foci is tud kemény lenni. Azt nem értem, hogy miért kell leszólni más sportot. Valakinek az tetszik, valakinek ez. Kinek a pap, kinek a papné. Az MMA-t szeretem, de a focit is nézem. Minden sport kemény
Jaj, hagyjuk már ezt a foci VB-t :D Mi volt Neymarral is? Jaj, megrúgták a hátát és egyből már minden baja volt. UFC-nél nem is tudom már melyik bajnok volt (talán Cain), aki több menetet eltört kézzel bunyózott le.
Fociba a legtöbb sérülés full kamu, csak az előny megszerzésére használják. Nézd meg azokat az országokat mit műveltek le, ahol az ilyen színészkedő p*nciknak a kezét-lábát eltörik. A legtöbb sérülést ők okozzák, mivel náluk természetes, hogyha megsérülsz, fellöknek nem rinyálsz, hanem felállsz és még tovább.
Nézd meg a régi idők tényleges focistáit meg a mostanit is. A mostaniak, ha nem kapnak elég pénzt, meg nem kapnak elég márkás autót a faruk alá (ugye győri csapat?), akkor nem is hajlandók focizni. Puskás is pénzért focizott, de ő tényleg oda is tette magát, ha megfizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!