Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A K1 vagy az MMA veszélyesebb?

A K1 vagy az MMA veszélyesebb?

Figyelt kérdés

2014. máj. 25. 20:02
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
44%
Visszatérve, azokhoz szólva, akik szerint a futball "punci" sport. Nézzétek meg a VB-t. Kettős Lábszárcsont törés, bokatörés, agyrázkódás, fej betörés, csigolyatörés, minden volt az elmúlt meccseken. Profi szinten minden sport veszélyes. Nem csak küzdősportban van csonttörés....
2014. júl. 5. 13:34
 42/48 anonim ***** válasza:
24%

Rendben, szia!

#USBORNE

2014. júl. 5. 15:10
 43/48 anonim ***** válasza:
44%
Tudnám mire fel sziázol... :)
2014. júl. 5. 17:33
 44/48 anonim ***** válasza:
62%

Anyádra!

Amúgy már két hónapja le van zárva a téma, ne osszad itt a miliméteres agyadat!

Pláne, hogy a kérdés úgy szólt, hogy K1 VAGY MMA!

A nyápic foci senkit nem érdekel, úgyhogy ne offolj!

#USBORNE

2014. júl. 5. 18:50
 45/48 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy le van zárva, de azért hozzászólnék.

Ez az első válaszom.

Azt tényleg nem értem, hogy hogyan kerűlt ide a foci.

Bár profi szinten tud veszélyes lenni. Mindegyik sport tud (kivétel pl a sakk) Az MMA nagyon férfias sport, nem ajánlom mindenkinek, csak a kemény embereknek.

De a foci is tud kemény lenni. Azt nem értem, hogy miért kell leszólni más sportot. Valakinek az tetszik, valakinek ez. Kinek a pap, kinek a papné. Az MMA-t szeretem, de a focit is nézem. Minden sport kemény

2014. júl. 5. 19:19
 46/48 Singham ***** válasza:
67%

Jaj, hagyjuk már ezt a foci VB-t :D Mi volt Neymarral is? Jaj, megrúgták a hátát és egyből már minden baja volt. UFC-nél nem is tudom már melyik bajnok volt (talán Cain), aki több menetet eltört kézzel bunyózott le.

Fociba a legtöbb sérülés full kamu, csak az előny megszerzésére használják. Nézd meg azokat az országokat mit műveltek le, ahol az ilyen színészkedő p*nciknak a kezét-lábát eltörik. A legtöbb sérülést ők okozzák, mivel náluk természetes, hogyha megsérülsz, fellöknek nem rinyálsz, hanem felállsz és még tovább.

Nézd meg a régi idők tényleges focistáit meg a mostanit is. A mostaniak, ha nem kapnak elég pénzt, meg nem kapnak elég márkás autót a faruk alá (ugye győri csapat?), akkor nem is hajlandók focizni. Puskás is pénzért focizott, de ő tényleg oda is tette magát, ha megfizetik.

2014. júl. 6. 08:32
 47/48 anonim ***** válasza:
44%
Én is utálom a focit. Én nem anyáztam itt senkit. Színvonal meg van... Nem én hoztam fel a foci témát, csak eszembe jutott a kérdés, mivel egy csigolyatörés nem egy komolytalan sérülés. De tudom, itt mindenki felpattanna és ütné tovább a másikat egy lábszártörés, vagy gerinctörés után. :D
2014. júl. 6. 17:32
 48/48 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van.
2014. júl. 7. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!