Koncocska kérdése:
Egy tini lánynak melyik a veszélyesebb: bmx vagy gördeszka?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 13:41
1/7 anonim válasza:
Mindkettővel hihetetlenül nagyokat lehet esni. BMX-szel viszont egyből lesz sikerélménye, gördeszkával csak hetekig tartó küszködés után.
2/7 anonim válasza:
Mindkettőbe halt már bele ember, így egyik rosszabb mint a másik. Lehet tiniként valami értelmesebb sportot kellene választanod, amivel nem töröd össze magad, mert lesérülhetsz úgy is, hogy elkísér az életed végéig... (lsd vállficam miközben felforulsz egy fűszálon...tapasztalatból mondom ezeket...)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát mondjuk lehet hogy jobban el kéne gondolkodnom a dolgon... De azért köszi :)
2013. márc. 26. 18:16
5/7 anonim válasza:
Deszka veszélyesebb, azt mondom.
Ellenben élvezetesebb, több benne a lehetőség...
6/7 fenui válasza:
hát, a veszélyesség attól is függ, hogy hol akarod csinálni a bmx-et. a hazai viszonyokból kiindulva street-elni tudnál, ami a második legveszélytelenebb válfaj a flatland után. személyes tapasztalat, hogy ajánlott olyan cipőt venni, ami tartja a bokádat, JÓL BEKÖTNI, és térd-meg sípcsontvédőt venni. magasabb szinten kesztíű se árt ha van, nekem legalábbis létszükséglet a kesztyű. összesítve: szerintem a deszka nehezebb és annyiból veszélesebb, hogy nem vagy olyan stabil, több a hibázási lehetőséged. viszont nagyobb sikerélmény lehet beadni a trükköket, bár bicósként én se panaszkodom a trükkök utáni örömmámorra :D
7/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a válaszokat, mindegyik hasznos :), és be fogom tartani őket :) köszi!! :)
2013. ápr. 3. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!