Parkourosok! Ti hol gyakoroljátok a kicsit bonyolultabb, veszélyesebb trükköket? (Amiket ha elrontasz, akkor elég nagy baj lehet belőle. ) Például frontflip, backflip, aerial, stb.
Figyelt kérdés
Sajnos én csak a sulim tornatermében tudom gyakorolni, élesbe talajon nem merem megpróbálni, mert bizonytalan vagyok. A tornateremmel az a baj, hogy heti 2 tesim van, és az sem szabad óra, szóval nagyon ritkán tudom használni a szereket. Szerintetek hol lehet gyakorolni a tornatermeken kívül? :)2013. dec. 11. 18:17
1/2 anonim válasza:
Vannak edzőtermek, ahol nem csak kondigépek, hanem tornaszerek is vannak. Neked igazából egy vastag szivacs kell, meg valami ami egymagas a szivaccsal és szilárdan marad rugaszkodásnál. Flipeket lehet guniasztalon is gyakorolni, és ha ott jól megy akkor puha gumiszőnyeg, aztán csak szivacs, keményebb szivacs és utána padlón is menni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen,egy szilárd rész nem ártana, ahonnan lehet rugaszkodni. Majd körbe nézek a környékünkön, hogy hol találhatnék ilyen termet, termeket.
2013. dec. 12. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!