Én sem tartom őket kemény férfiaknak.
A focival vállalt sérülések pedig a legértelmetlenebb idiótaságok. Kificamítani térdet, bokát? Ezek simán maradandó sérülések, ráadásul a SEMMIÉRT!
Egy boxoló, egy MMA-s megkeményedik, megszokja ha ütik, megszokja ha fáj.. szívós lesz. Egy grapplinges/mma-s kibírja hisztizés nélkül ha fojtják, de egy focista? Maximim megsérül egyszer, de nem lesz erős vagy szívós.
A focidrukker huligánok már más téma, ők lehet hogy kemények, keményebbek mint 1-1 mma bunyós :D
Na azért ne viccelődjünk! Tény, hogy az MMA és a K1 szabályrendszer nem annyira jelent potenciális életveszélyt (persze ez is benne van a pakliban), de azért ne hasonlítgassuk már őket az undorító focihoz! Kit érdekel, hogy a fociban előfordulhatnak akár törések vagy ficamok? Attól még nem lesz kemény sport! Parasztvakító wing tsun vagy krav maga tréningen is előfordulhatnak sérülések, de ettől még a stílus ugyanúgy nevetséges és szánalmas marad!
Kedves #11-es, hiába linkelgeted ide a hatalmas football sebesüléseket, attól még itt nem tudsz meggyőzni senkit arról, hogy a foci annyira brutális, hogy még a Ketrecharcot is túlszárnyalja! Azért ezt remélem te sem gondoltad komolyan! Én is linkelgethetek ide akármit! Attól most jobb lesz az érvelésem, mert ha igen, akkor parancsolj:
#USBORNE
1. A labdarúgás a nyálas kis b*zik sportja.
2. Az amerikai foci, rögbi, ausztrál foci, na igen ezek kemény labdasportok. Egy rögbis simán lehet, olyan szívós, mint egy MMA-s.
3. A focisták nem azért, sérülnek meg, mert maga a foci az veszélyes sport, hanem azért, mert bénák. Másrészt az esések 99%-a színészkedés. Eljátsszák a pályán a hattyú halálát, utána pedig hopp hirtelen nincsen semmi bajuk, mindjárt futnak a labda után, ha pedig gólt rúg, akkor meg örömszaltókat csinál, mint ha meg sem történt volna a 10 perccel ezelőtti sérülése.
4. A stopli az nem veszélyes, mert van rajtuk sípcsont védő. Egy muay thai-os egy baseballütőt is ketté tud rúgni a sípcsontjával, innentől kezdve a thai harcos mezítláb is részt vehetne egy foci meccsen beleszállhatnának többször is stoplival a sípcsontjába, nem igazán hatná meg a dolog.
5. A foci az egy egészségtelen erőltetett ízületromboló mozgás. Egy idő után tropára mennek a focista ízületei, így a kisebb sérülésekből is lehet nagyobb probléma. Ezért vannak néha durva sérülések a fociba. Nem azért mert a labdarúgás az egy kemény sportág.
#USBORNE
először is javíts a szövegértéseden vagy másold be hol írtam, hogy a foci egy kemény sport vagy írtam azt, hogy akik részt vesznek mma/k1 versenyeken azok csicskák hozzájuk képest(kis segítség a #2-es és #11-es válasz). fölösleges regéket írni arról, hogy a foci milyen sz.r mert én is így gondolom, de attól még ha megnézel akármilyen listát a top veszélyes sportokról mindnél ott van valahol a foci küzdősportok közül pedig egy sem.
Azért ne húzd fel magad cimbora, relaxálj!
#USBORNE
"ha megnézel akármilyen listát a top veszélyes sportokról mindnél ott van valahol a foci küzdősportok közül pedig egysem."
Egyébként már ne is haragudj, de ezt valahogy nem hiszem el neked! Linkelj nekem egy ilyen top 10 veszélyes sport listát, amin nincs rajta semmilyen küzdősport vagy harcművészet! Ha linkelsz nekem ilyet, akkor neked adok igazat, de addig szerintem ezt csak úgy kitaláltad!
#USBORNE
Veszélyességben én nem lepődnék meg.
Mint kifejtették a foci egy kifejezetten ízületgyilkos, hosszú távon komoly tényleg igen egészségtelen sport míg küzdősportok nem okoznak általában krónikus károsodásokat. Persze lehet 1-2 hatása a fejsérüléseknek, de éppen a legkeményebb, felszakadó szemöldök is csúnyább mint amennyit valójában számít.
Normális esetben pedig nem törik el egymás karát sem stb. tehát a durva küzdősportok még mindig egészségesek lehetnek, amikbe nem nyomorodik meg az ember. Ilyen szempontból szerintem nem annyira veszélyesek, ezért vannak védőcuccok.
Az más kérdés hogy ha letérdelik az ember állkapcsát, hát az lehet nem pont veszélytelen mutatvány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!