Nagyon kemény lehet az a 90 perc... csak a kiválasztottak bírják végigcsinálni. Mert az nem nehéz, mikor valaki birkózásban/bokszban 5 meccset is megy.
Mellettünk pont egy NB 2-es csapat edz, nem vagyok tőlük elájulva.
Szerintem hagyjuk, mert nem fog találkozni a véleményünk semmilyen szinten.
Igaza van, hogy a foci semmi. Megfáraszt? Hát én már voltam 90 lercet focizni egész pályán, és nem fáradtam el. Az edzések is lószarok, nem fáraszt el, amúgy is értelmetlen sport a foci. Az MMA-ban pedig elfáradsz a sok ütéstől/rúgástól, levisznek a földre akkor ki kell szabadúlnod még 5% erővel is, azután felállni és megint verekedni.
Foci szar, MMA/K1 kemény, férfias sport.
Köszönöm én itt befejeztem. Ilyen szintű hulladéksággal még nem volt módom találkozni. Jobb is szerintem ha maradtok az mma-nál, hátha még hülyébbek lesztek:) csak könyörgök ne gyertek boxolni, birkózni meg focizni ahol én vagyok.
Biztos sok normális mma-s is van( mondjuk Növényi) aki nem szól le más sportot, de az ilyen söpredékek miatt nézik le az mma-t:) remélem következő edzéseteken eltörik a nyakatok és akkor talán a ketrecharc színvonala is megemelkedik
lee12 látszik, hogy fogalmad sincs az MMA-rol. MMA edzés?
MMA az szabályrendszer. Én bokszolok és Jiu Jitsu-zok, majd kásőbb megyek MMA-ra. Ha pedig majd kitörik a nyakam akkor mivan? Ha meghalok akkor meghalok, akkor már mindegy. Ha lenyomotorodok akkor meg lenyomorodok. Ez benne van és vállalni kell. Nem is tudom minek űzöd a bokszot és a birkót ha értelmetlennek tartod.
Véleményem szerint csak kamuzza, hogy boxol vagy birkózik! Szerintem semmilyen sportot nem űz a mi kis barátunk, nemhogy még küzdősportot! Ha csinál is valamit, akkor is maximum csak a nagymenő focit! Valószínűleg emiatt ilyen kis sértődékeny hisztis keménykedő elvakult értelmetlen gyökér!
Egyébként létezik MMA edzés! Ha korrekt az edző és a célközönség, akkor nagyon kemény tréningek tudnak lenni az ilyenek (például nálunk)! Az ilyen edzések speciálisan a Ketrecharcra képeznek ki durván és brutálisan!
#USBORNE
USBORNE teljesen igazad van.
Szerintem is egy tipikus nyomorék focista, aki azért sír mert belerúgnak a bokájába, vagy nem kap tizenegyest. Kislányok.
USBORNE igazad van, van néhány színvonalas edzés, ahol kemények az edzések, de ebből (még) sajnos kevés van.
Sajnos tényleg kevés van! Mi itt a Börzsöny hegyvidékén egy zárt közösség vagyunk! Az olyan edzéseket, amik kamuk vagy parasztvakítóak, azokat kiutáljuk-elutasítjuk, így nálunk csak ténylegesen jó színvonalú tréningek vannak (például ugye MMA, ahova már én is hat éve járok)!
Azonban Budapesten és egyéb elkorcsosult nagyvárosban, ahol az ecsethajú izompólós elkényesztetett focista páwák vannak többségben, ott értelemszerűen nincs igény jó kvalitású edzésre, így ott sok a Ketrecharcnak hazudott pocsék tréning! Ha ilyenek nem lennének, akkor nem is volna semmi probléma!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!