Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi fekvőtámaszt kell...

Whiteryback kérdése:

Mennyi fekvőtámaszt kell nyomni ha az erőmet akarom növelni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én először az erőmet szeretném növelni utána az állóképességemet.Az erő növeléshez a fekvőből mennyit kell lenyomni?A fekvő több fajtáját csinálnám: szűk,széles,és a rendes fekvő vagyis a vállszélességű.De ha az erő növeléséhez kevesebb fekvőt kell megcsinálni akkor tudom,hogy kell nehezíteni.Mellette csinálnék tolódzkodást,haspért,felülés stb... A huzódzkodás még nem megy. :(

2013. máj. 24. 07:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Emellett törekedj arra, hogy inkább kevés, de szabályosan menjen, mint hogy csalva megcsinálj 100-at, mert az nem fog érni semmit.
2013. máj. 25. 18:23
 22/31 A kérdező kommentje:
Szűk fekvőből megy 5-6-7 db de feszítve ahogy a meztelen harcosba van és így nehezebb is.Hát én úgy gondoltam,hogy 5x5 szűk fekvő utána 5x5 fekvő a láb az ágyon 5x5 fekvő a széken(kb 50cm.) És így a tágas és a vállszéllességűnél is.Melette megy felülés,tolozdkodás stb.. A regenerálódásom jó. Leteszteltem.
2013. máj. 25. 18:36
 23/31 anonim ***** válasza:

Először szabályosan menjen, utána nehezítsd csak.

Próbálj meg először 4*10-et.Akkor érsz célt, ha az utolsó szériából nem megy ki az összes.Ha megy, akkor növeld 15-re, ha az is, akkor 20, és így menj fel.Ha már 40-ig eljutottál, akkor feljebb teheted a lábad, a szélességét szűkítheted.

2013. máj. 25. 18:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor már nagyon érzed, hogy fáradsz, akkor nyomj bele még 2-3-at, még ha belegebedsz, akkor is.Akkor koppansz, és durrannak be az izmaid.Másnap belesznek durranva az izmaid, ilyenkor arra az izomcsoportra ne edz már azon a héten.
2013. máj. 25. 18:45
 25/31 anonim ***** válasza:
Hasprés után pedig javaslom, hogy homoríts is, azzal lenyújtod a hátad, különben tönkremegy a hátad.
2013. máj. 25. 18:47
 26/31 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondoltam,hogy ha már 20 fekvő megy a földön akkor áttérek az ágyra utána székre utána egyre háttrébb tesze ma lábbam és úgy.
2013. máj. 25. 18:47
 27/31 anonim ***** válasza:

Lényeg, hogy egyszerre legyen meg a 20.

Az egy edzésnél 80 fekvő.

Ha 40-et nyomsz, akkor pedig 160.

Egyelőre most az izmaidnak szokni kell, hogy terhelve vannak.

Azután kezd csak el nehezíteni.

Lábaid, meg ne hátra, hanem magasabbra tedd.Ha 70-80 centi magasba felrakod a lábad, és megy a 40, akkormár rendben vagy.

Esetleg csinálhatsz simán fekvőtámaszt, edzősenként növelve a számait.

Talán még csinálhatod azt, hogy 4*40 rendes, utána 4*25 felpakolt lábakkal, ha már megy.

Heti egynél többször ne eddz.

2013. máj. 25. 19:14
 28/31 A kérdező kommentje:
Egyszerre 40-et ? Te normális vagy? Meg 25-öt.Mi vagyok én Arnold? A simából max 15 megy szűkbe 6-10 szélesből 10-15.
2013. máj. 25. 20:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezt kell fejlesztened.
2013. máj. 25. 21:06
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát án max 20-ig akarok elmenni mert onnantól már csak az állóképességemet növeli.Fogok nehezíteni majd.A célom az egykezes fekvő.
2013. máj. 25. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!