Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi fekvőtámaszt kell...

Whiteryback kérdése:

Mennyi fekvőtámaszt kell nyomni ha az erőmet akarom növelni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én először az erőmet szeretném növelni utána az állóképességemet.Az erő növeléshez a fekvőből mennyit kell lenyomni?A fekvő több fajtáját csinálnám: szűk,széles,és a rendes fekvő vagyis a vállszélességű.De ha az erő növeléséhez kevesebb fekvőt kell megcsinálni akkor tudom,hogy kell nehezíteni.Mellette csinálnék tolódzkodást,haspért,felülés stb... A huzódzkodás még nem megy. :(

2013. máj. 24. 07:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Minden húsban van fehérje. A csirkében (mellben) elég sok.

Bármit ehetsz. Csak cukorbeteg leszel a krumplitól és a tésztától. De manapság ez már divatos betegség, te meg fiatal is vagy még, jó lesz az a krumpli. Legalább olcsó.

2013. máj. 24. 14:48
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összetett ch-tól nem lesz cukorbeteg, főleg ha ugye hússal és zöldséggel eszi, ami növeli a felszívódási időt.
2013. máj. 24. 14:58
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem krumplin élek egész héten.Edzés előtt vagy után kell a csirkemellfilé.
2013. máj. 24. 14:58
 14/31 CODE3 válasza:

A legtöbb fehérje a csirkemell filében van.

Fogyassz tojást, rizst, naponta. Az olcsó. elég egy két tojás és egy két adag rizs, csak gyakran szerepeljen az étrendben. Az sem baj ha egy két falattal többet eszel a szokásostól. Tolózkodás, húzózkodás is jó lehet ha tudod hol csinálni. Főleg a csirkehúsokat helyezd előtérbe. Rostdús ételek, gyümölcsök mehetnek amit szeretsz.

Sok sikert!

2013. máj. 25. 17:16
 15/31 A kérdező kommentje:
Kösszi.
2013. máj. 25. 17:29
 16/31 anonim ***** válasza:

Katonai fekvőtámasz javaslom.

Nehezíteni úgy bírod, hogy a lábaid egyre magasabbra teszed (pld. bordásfalon lépegetsz fel), vagy otthon ágy.

De ha erőt szeretnél növelni, akkor mindenféleképp testsúlyos edzést javaslom.

(húzóckodás,madárfogás, ilyesmikre gondolok.)

2013. máj. 25. 17:39
 17/31 anonim ***** válasza:

#16-os vagyok.

Lényeg, hogy négy sorozatot nyomj le fekvőből, lehetőleg ugyanannyit PRÓBÁLJ nyomni, mint az első sorozatnál.

Akkor érsz célt, ha a negyedik sorozat végére már 'koppansz', nem bírod kinyomni magad.

Próbálj először 4*15-öt, utána ötösével lépegess fel.

Emellett, mindig melegíts be rendesen, egy héten egyszer,LEGFELJEBB 2-szer edzz egy izomcsoportra, különben csak izmot égetsz.

2013. máj. 25. 17:47
 18/31 A kérdező kommentje:

Szia kedves #16-os.

Úgy jó lenne,hogy ha például hétfő-szerda-péntek-vasárnap edzés kedd csütörtök szombat futás,ugrókötelezés,foci,box stb.. sportok.A regenerálódásom elég jó.(leellenőriztem.) Ha akarod,hogyan leírom,hogyan. Mi az a madárfogás.Olyan fekvőtámaszokat találjak ki amiből épphogy megy 5-6db ?? Hát nekem a szűk fekvőből 6-7 megy de már nagyon nehéz 6-7-nél és csak 10-ig tudom csinálni de akkor már "szakadok megfele"

2013. máj. 25. 18:04
 19/31 anonim ***** válasza:

Madárfogás az, amikor egy rúdon szélesen megkapaszkodsz, és a karod között felhúzod magad.

http://www.youtube.com/watch?v=3Yp5wlSzjUs

A linkbe Jason Statham fogja neked demonstrálni.Ez a madárfogás.

2013. máj. 25. 18:15
 20/31 anonim ***** válasza:

5-6 ismétlés az kevés, főleg fekvőtámaszból.

Ha fekvővel akarsz erőt növelni, törekedj arra, hogy a 4. sorozat végére 'koppanj'.

Edzésenként mindig 5-ösével növeld a fekvők számát, köztük egy perces szünetekkel.

Először a számot növeld meg, utána rakd feljebb a lábaid.

Ha már 4*40 kimegy, akkor a lábaid felteheted a bordásfal 6-7. fokára (kb fél méter magasba) és így is szériázhatsz, innentől márcsak a számot kell növelni.

Túl magasra viszont ne tedd, mert a fejedbe folyik a vér, ami kellemetlenné válhat.

2013. máj. 25. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!