Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez jó edzésterv?

Whiteryback kérdése:

Szerintetek ez jó edzésterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Edzésterv:

1.Evés

2.1-2 órát várok.

3.Bemelegítés,nyújtás (10-15 perc)

4.Súlyzós edzés

5.Saját testsúlyos edzés

6.Boksz (1 órás)

7.Ugrálókötelezés

A bokszot és az ugrálókötelezést nem tudom,hogy az elejére vagy a végére kell tenni.Kérem abban segítsetek.De ha nem lehet edzés mellett megcsinálni akkor kivehető az edzéstervből.

Adatok: 13 éves vagyok,46kg-m,155-160cm magas és fiú.

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 24. 13:21
 1/3 Osynho ***** válasza:
Ez nem edzésterv. :) Miből áll a súlyzós edzés? És a saját súlyos? Egy rendes kondizás után hogy bírsz még boxolni? Ez így egyenként és összesen mennyi idő? Mi a célod ezzel?
2013. ápr. 24. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia.A súlyzós edzés áll: mellezésből,hátazásból,bicepszezésből.A saját testsúlyos edzés áll: fekvőtámaszból,hasprésből,húzódzkodásból,tolódzkodásból,felülésből,lábemelésből,guggolásból.

Igazából most akarom elkezni de lehet edzés után nem fogok bírni boxolni.Hát nem tudom összesen mennyi hát nem tudom össz 1 óra-2 óra között lenne.

2013. ápr. 24. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:

akár mióta sportolsz nem fokod birni izület miatt a bicepsz inak tul fognak terhetőleg lődni egy 14 éves 1,5 éve edző gyerek csinálj a box visszont jó csak lehetnea inkább thai box a rugás miatt rengeteg boxolo haverom ügyetlen láb munkába és ez a vesztük.... valamint a súlyzos edzésbe ne kondiz lehetőleg... mert az izületed és a rotátor köpenyed elfog romlani :) crossfit ozá vagy kettlebelezés de ha nincs más fegyenzedcés de semmi kép kondi mert nem lesz jó semmii izületed

mióta edzel? valószinüleg nagyon bele akarsz csapni türelemel

2013. ápr. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!