Szerintetek ez jó edzésterv?
Sziasztok.
Edzésterv:
1.Evés
2.1-2 órát várok.
3.Bemelegítés,nyújtás (10-15 perc)
4.Súlyzós edzés
5.Saját testsúlyos edzés
6.Boksz (1 órás)
7.Ugrálókötelezés
A bokszot és az ugrálókötelezést nem tudom,hogy az elejére vagy a végére kell tenni.Kérem abban segítsetek.De ha nem lehet edzés mellett megcsinálni akkor kivehető az edzéstervből.
Adatok: 13 éves vagyok,46kg-m,155-160cm magas és fiú.
Köszönöm a válaszokat!
Szia.A súlyzós edzés áll: mellezésből,hátazásból,bicepszezésből.A saját testsúlyos edzés áll: fekvőtámaszból,hasprésből,húzódzkodásból,tolódzkodásból,felülésből,lábemelésből,guggolásból.
Igazából most akarom elkezni de lehet edzés után nem fogok bírni boxolni.Hát nem tudom összesen mennyi hát nem tudom össz 1 óra-2 óra között lenne.
akár mióta sportolsz nem fokod birni izület miatt a bicepsz inak tul fognak terhetőleg lődni egy 14 éves 1,5 éve edző gyerek csinálj a box visszont jó csak lehetnea inkább thai box a rugás miatt rengeteg boxolo haverom ügyetlen láb munkába és ez a vesztük.... valamint a súlyzos edzésbe ne kondiz lehetőleg... mert az izületed és a rotátor köpenyed elfog romlani :) crossfit ozá vagy kettlebelezés de ha nincs más fegyenzedcés de semmi kép kondi mert nem lesz jó semmii izületed
mióta edzel? valószinüleg nagyon bele akarsz csapni türelemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!