Szerintetek ez egy jó edzésterv?
Sziasztok.Ebben a kérdésben 3 kérdést szeretnék megfogalmazni?
1.Kérdés: Szerintetek ez az edzésterv jó:
Evés után futás 150m-t futtok 3-4 szer.Utána 25 fektőtámasz,25 felülés,25 székezés,25 tricepszezés stb. testsúllyal való edzés + 50 db bicepszezés 4kg súlyzóval.Ezután úgy nevezett másik edzés a súlyokkal való edzés.9-10kg sulyzóval 25db bicepszezés,hátazás,mellezés.De eztett idővel emelném.
2.kérdés: Kaja előtt vagy után kell gyúrni?
3.kérdés: Edzés előtt kell futni vagy után?
Kösszi a válaszokat előre is.
Egy kis állóképességre és minimális erősödésre jó lesz, de idővel osztott edzésterv kellene majd és növelni a súlyokat, ha izmosodni is akarsz.
Futni súlyzós után kellene. Kaja kell edzés előtt 1-1,5 órával és edzés után is azonnal valami gyorsan felszívódó fehérje és gyors szénhidrát. Ha nincs tápkieged (protein+ dextróz pl), akkor egyél utána sült vagy főtt tojást, pl rizzsel.
Akkor még ne súlyzózz, majd csak 15 évesen, addig menjen saját testsúlyos edzés, pl fegyencedzés, keress rá.
Igen kell pihenő nap is. De foci az mehet mellette, én is nyomom.:)
Kaja után NEM SZABAD edzeni. Hogy miért? Mert akkor az össze vér a hasadhoz áramlik, az emésztés lesz az legfontosabb feladat. Én kardiózni nem szoktam (kezdjük ott hogy azzal a pár száz méterrel semmire se mész), csak súlyzós edzés, utána egy turmix amiben van fehérje és szénhidrát, utána kb. fél óra múlva eszek.
Ha kardióznék, akkor heti 3x20 percet futnék. Az nem kardió, amiben megállsz. Csináld végig rendesen a 20 percet, és ne úgy mint ha aeroboznál, hanem úgy hogy a végére összeess a fáradtságtól.
Akkor saját testsúlyos edzés mehet?PL: fekvő,székezés stb..?
Szerinted/szerintetek 45k 12 évesen normális? Még hízhatok? Mert a többi osztálytársam mind 50 felett vannak alatt nem.én régen edzetem fekvőket nyomtam 100-at mindennap a tesóm is látta,hogy nagyobb lett a mellem.Futás helyett vagy melett lehet ugrálókötelezni.Mert ma köteleztem és sokkal jobban elfáradtam mint egy futásnál vagy focizásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!