Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mitévő legyek? Sehogy sem...

Mitévő legyek? Sehogy sem akar jönni rám a tömeg.

Figyelt kérdés

2 éve kezdtem el edzeni, kiszámolt étrenddel tömegnövelek, illetve személyi edző segítségével edzem.

190cm vagyok, hosszú karokkal és lábakkal, semmi tömeg nem látszik rajtam, de igazából a súlyom sem nagyon akar változni.

Még mindig nagyon vékony vagyok, csak hogy egy példát mondjak: 32-es kar.

Próbáltam már 6g*testsúlykg ch-n lenni, de akkor meg pár héten belül is már láttam hogy kezdek zsírosodni.

Csípőmre,combomra igencsak gyorsan rakódik le a zsír, izomtömeg pedig sehol.

(Jaa, mielőtt írnátok hogy mégiscsak a kaja a ludas, nem, édesség kilőve teljesen, kóla,alhokol, semmi ilyet nem fogyasztok, csakis minőségi táplálékokat)

Motivációm nem hagy alább, ugyanis mindig győzködöm magam hogy "Megcsinálom!", csak picit elkeserítő hogy 2 év után, úgy, hogy a Testépítés már az életemmé vállt, nem tudok egy atlétát felvenni sem, mert még mindig semmi alakom nincs, vékony vagyok.

Ötletek?

2012. szept. 7. 15:51
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Jaaaaj, bálványimádó vagyok mert Arnoldot említem?!

Talán azért mert ha pl Eddie Moyzant mondom azt se tudod ki az. Arnoldot meg mindenki ismeri.

Másrészt meg, akkor dumálj a testépítésről ha már elértél valamit:)

2012. szept. 8. 13:57
 42/44 anonim ***** válasza:
Freman-nak írtam, nem a 76-osnak:) Félre ne értsd!
2012. szept. 8. 13:59
 43/44 -Fremen- ***** válasza:
0%

dirtboy szerintem te magad se tudod mit beszélsz.

Montez: felőlem vitatkozhatsz magaddal. :)

72%: nem tudom ki pörög Balen

Ikszdéé: annyi hülyeséget hordtál itt össze, inkább nem is reagálok.

Engem ez a szájkarate nem érdekel, választ ne várjatok. A kérdező majd úgy edz, ahogy akar, ti meg osszátok egymásnak az észt...

2012. szept. 8. 16:21
 44/44 anonim ***** válasza:
Na, ezt jól megkaptuk, el is szégyelltem magam.:)
2012. szept. 8. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!