Mitévő legyek? Sehogy sem akar jönni rám a tömeg.
2 éve kezdtem el edzeni, kiszámolt étrenddel tömegnövelek, illetve személyi edző segítségével edzem.
190cm vagyok, hosszú karokkal és lábakkal, semmi tömeg nem látszik rajtam, de igazából a súlyom sem nagyon akar változni.
Még mindig nagyon vékony vagyok, csak hogy egy példát mondjak: 32-es kar.
Próbáltam már 6g*testsúlykg ch-n lenni, de akkor meg pár héten belül is már láttam hogy kezdek zsírosodni.
Csípőmre,combomra igencsak gyorsan rakódik le a zsír, izomtömeg pedig sehol.
(Jaa, mielőtt írnátok hogy mégiscsak a kaja a ludas, nem, édesség kilőve teljesen, kóla,alhokol, semmi ilyet nem fogyasztok, csakis minőségi táplálékokat)
Motivációm nem hagy alább, ugyanis mindig győzködöm magam hogy "Megcsinálom!", csak picit elkeserítő hogy 2 év után, úgy, hogy a Testépítés már az életemmé vállt, nem tudok egy atlétát felvenni sem, mert még mindig semmi alakom nincs, vékony vagyok.
Ötletek?
Jaaaaj, bálványimádó vagyok mert Arnoldot említem?!
Talán azért mert ha pl Eddie Moyzant mondom azt se tudod ki az. Arnoldot meg mindenki ismeri.
Másrészt meg, akkor dumálj a testépítésről ha már elértél valamit:)
dirtboy szerintem te magad se tudod mit beszélsz.
Montez: felőlem vitatkozhatsz magaddal. :)
72%: nem tudom ki pörög Balen
Ikszdéé: annyi hülyeséget hordtál itt össze, inkább nem is reagálok.
Engem ez a szájkarate nem érdekel, választ ne várjatok. A kérdező majd úgy edz, ahogy akar, ti meg osszátok egymásnak az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!