Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mitévő legyek? Sehogy sem...

Mitévő legyek? Sehogy sem akar jönni rám a tömeg.

Figyelt kérdés

2 éve kezdtem el edzeni, kiszámolt étrenddel tömegnövelek, illetve személyi edző segítségével edzem.

190cm vagyok, hosszú karokkal és lábakkal, semmi tömeg nem látszik rajtam, de igazából a súlyom sem nagyon akar változni.

Még mindig nagyon vékony vagyok, csak hogy egy példát mondjak: 32-es kar.

Próbáltam már 6g*testsúlykg ch-n lenni, de akkor meg pár héten belül is már láttam hogy kezdek zsírosodni.

Csípőmre,combomra igencsak gyorsan rakódik le a zsír, izomtömeg pedig sehol.

(Jaa, mielőtt írnátok hogy mégiscsak a kaja a ludas, nem, édesség kilőve teljesen, kóla,alhokol, semmi ilyet nem fogyasztok, csakis minőségi táplálékokat)

Motivációm nem hagy alább, ugyanis mindig győzködöm magam hogy "Megcsinálom!", csak picit elkeserítő hogy 2 év után, úgy, hogy a Testépítés már az életemmé vállt, nem tudok egy atlétát felvenni sem, mert még mindig semmi alakom nincs, vékony vagyok.

Ötletek?

2012. szept. 7. 15:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

O.O LOL :D

Hallod, 46, te láttad, amiket írtál? :D Vagy hol tévedtél el? : Átvegyük a jobbnál jobb érveid sorban? 7 azelőtti hozzászólásodból 6 arról szól, hogy a másik mennyire hülye és hazudós, és akkor még te jössz azzal, hogy ÉÉN csak téged szidlak? Nézzél már magadra, te szerencsétlen! :D Röhej :D

Fremen: nem kaptál érdemi cáfolatot? Te sem tudsz olvasni? Vagy esetleg ne a hollywoodi filmsztárt, sokmillió dolláros háttérrel hasonlítsd össze az egyszerű átlagemberrel. Ha ez olyan rémkönnyű lenne, mint ahogy állítod, simán kéne legalább kétszámjegyű példát felhozni a szomszéd kerületből, csirkerizsen élve, átlagszínvonalon.

2012. szept. 8. 09:49
 32/44 dirtboy ***** válasza:

elképesztő hogy mi van itt,sok unatkozó fogyatékos azt sem tudja mit beszél és vitatkozik a hozzá értőkkel.

az meg a másik hogy pofázik és rá adásul még nem is edz,hogy lehet már így tanácsot adni?

én sem adok tanácsot hogy valaki hogy vezessen markológépet ha én még nem vezettem.

9kiló plusz izom,várjuk a képet magadról.

2012. szept. 8. 10:19
 33/44 anonim ***** válasza:

A töritanárom testvére az USA-ban él. 2 hónapig szinte csak gyorskaján élt és hízott 17kg.t Szal nem lehetetlen a 9kg egy hónap alatt. De az mind ZSÍR lesz.

Egész nyáron grammra kiszámoltam a kajám és úgy jött fel 3kg(izom) 3 hónap alatt. Esély sincs, még Arnold se tudott 9kg izmot 2 hét alatt felszedni.

2012. szept. 8. 10:35
 34/44 anonim ***** válasza:
Ha egy bodys oldal fórumára kitennénk ezeket a válaszokat amit a kedves 46-os és társai írtak. Röhögésbe elhalálozna az összes testépítő:)
2012. szept. 8. 10:38
 35/44 -Fremen- ***** válasza:

csakii1 lehetőleg mások előtt is merd felvállalni a véleményed

"Annyi a dolog, hogy ő már volt ilyen izmos, tehát amit már egyszer elértél, az gyorsan visszaszerezhető. Izommemóriának hívják. "

Mindegy minek hívod, van olyan, amit lehetetlennek mondtál. Nem akarom hogy gyerekes vitává süllyedjen, mindekettőnknek igaza van és téma lezárva.

Engem meg nem hat meg mások x éve, hallottam már nagy ökörségeket "tapasztalt" embertől. Attól hogy valaki sokáig él tévhitben, még nem biztos, hogy "tapasztalt" és igaza is van. És ez itt most nem célzás volt.

Wash:

Nem reagált saenki sem Balere, ha a rögtön utánam írt akármid az akart lenni, teljesen értelmetlen zagyvaság volt.

Ez nem érvelés, hogy xy gazdagabb, ez senkit nem érdekel.

Dirtboy, fogadd meg a saját tanácsod.

Ikszdé:

Nem lesz mind zsír, saját magad cáfolod 1 hozzászólásban. Arnold csak 1 ember volt a sok közül. Erről a bálványimádásról beszélek.

A bodys testépítőkről meg a "szaktudásukról" meg van a véleményem. Van köztük okos is, meg másmilyen is. Hidegen hagy, ki mit hisz el, a tapasztalat tapasztalat marad. Te meg olvasgasd a fórumokat.

2012. szept. 8. 12:34
 36/44 dirtboy ***** válasza:

/A bodys testépítőkről meg a "szaktudásukról" meg van a véleményem./

milyen ez a bodys testépítő és milyen van még?

a véleményedet meg tarts akkor meg ha megvan.

minket meg a hülyeségeid nem érdekelnek.

2012. szept. 8. 12:48
 37/44 anonim ***** válasza:
Meg majd ő eldönti, hogy mikor van vége a vitának.:)
2012. szept. 8. 12:49
 38/44 dirtboy ***** válasza:
nem tudom kinek hiszi magát ez a sza ros fa szú hogy itt üzenget mindenkinek sorba,azt hiszi ő itt a jani.
2012. szept. 8. 12:53
 39/44 anonim ***** válasza:
Én erre a Bale cuccra azért nem is reagáltam, mert nekem is egyértelmű volt, hogy a Gépész c. film kedvéért orvosi felügyelet mellett lefogyott (előtte Qva jó formában volt), aztán a következő filmre felkészült, amennyire tudott. A segítségére volt a már említett izommemória, és a korlátlan anyagi lehetőségei, amivel akármilyen orvost/edzőt/cuccot megvehetett. Mit kell ezen pörögni? :) Amúgy Arnold sem volt ám HULK a koksz előtt, nézd csak meg a fiatalabb képeit, vagy nézd meg Dexter Jackson 1992-es fizikumát.
2012. szept. 8. 13:41
 40/44 anonim ***** válasza:
Így van.
2012. szept. 8. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!