Mitévő legyek? Sehogy sem akar jönni rám a tömeg.
2 éve kezdtem el edzeni, kiszámolt étrenddel tömegnövelek, illetve személyi edző segítségével edzem.
190cm vagyok, hosszú karokkal és lábakkal, semmi tömeg nem látszik rajtam, de igazából a súlyom sem nagyon akar változni.
Még mindig nagyon vékony vagyok, csak hogy egy példát mondjak: 32-es kar.
Próbáltam már 6g*testsúlykg ch-n lenni, de akkor meg pár héten belül is már láttam hogy kezdek zsírosodni.
Csípőmre,combomra igencsak gyorsan rakódik le a zsír, izomtömeg pedig sehol.
(Jaa, mielőtt írnátok hogy mégiscsak a kaja a ludas, nem, édesség kilőve teljesen, kóla,alhokol, semmi ilyet nem fogyasztok, csakis minőségi táplálékokat)
Motivációm nem hagy alább, ugyanis mindig győzködöm magam hogy "Megcsinálom!", csak picit elkeserítő hogy 2 év után, úgy, hogy a Testépítés már az életemmé vállt, nem tudok egy atlétát felvenni sem, mert még mindig semmi alakom nincs, vékony vagyok.
Ötletek?
Montez: hétfő mell-váll, kedd: láb, szerda: pihi, csütörtök: hát-csuklya, péntek: bicepsz-tricepsz.
Hasazás elszórtan megy edzések után, amikor nem vagyok holt fáradt és még bírok csinálni pár hasprést.
Második válaszoló: 9kg tiszta izmot, naturálón 1 év alatt is nehéz elérni, jó genetikával is...
Második válaszoló nem pcit téved. Naturálban max 1kg izom jöhet egy hónap alatt, de csak első évben, aztán feleződik.
Kérdező, tökéletes az izomcsoport felosztása, de néha változtatni is kell.
Kajánál nálam az vált be, hogy a fehérjét nem engedem 2,5g*ttkg alá.
Hát akkor te hülye vagy, mert ez személyes tapasztalatom....
Lehet, hogy az ahol te laksz, ott nincs olyan, hogy modern edzés, csak a favágás és a vasvillázás, de a civilizált világban van ilyen...
Kisgyerek, pesti vagyok, 27 éve edzek, nehogy nekem dumáljál már te kis szerencsétlen 46%-os. Tegyél már madról fel egy képet, hogy mekkora lettél, de ne az arcodról, mert az nem férne ide.
Olvass kicsit és gondolkozz: [link]
1, az a 46% az azért van, mert nem kezdek el nyalni a kérdezőnek, nem azt mondom amit hallani akar, hanem ami a véleményem, (jelen esetben az igazság...) 27 éve edzel, és ki nem sz*árja le???
Én 27 vagyok, és képzeld nem kondizom, mert tök feleslegesnek tartom, szerintem semmi értelme, az izmok megvannak, de azok csak az egyéb edzések miatt, mond még mi hasznad veszed a testépítésnek, azon kívül, hogy az emberek összesúgnak a hátad mögött, hogy azta ki ez a gorilla?
Na mi van kamugép? Nem kondizol,de rád ment két hét alatt 9kg TISZTA izom. Ekkora cheatet nem hallottam még életemben!!
Még pár hét és Mr Olympia leszel bakker edzés nélkül, mert csak úgy ugrál rád az izomtömeg hetente. Esküszöm genetikai csoda vagy. De nyomjad a képet, hagy csodáljalak meg.
Én meg focizok mellette kisgyerek, szóval nem csak a kondi megy, van állóképesség és gyorsaság is. Ha meg nem értesz a testépítéshez, akkor nem kell beleugatni!
Oké te is nagy IQ harcos vagy, ki mondta, hogy rám ment az a 9 kiló?
Jaj istenem mért ezek a full sötétek próbálnak nagyfiúnak látszani?
Komolyan mondom kezdessz nevetséges lenni...
Focizol mi? Jah nem csodálom, hogy a szövegértésed fagypontkörül mozog... De lehet, hogy csak gyerekkorodban volt egy kis igazítás hátul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!