Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy egy héten 3-4 napot jó edzeni vagy amennyit csak tudsz akár heti 7 napot is? Tömeg növelés a cél.

Figyelt kérdés
Itt mifelénk megoszlanak a vélemények. Úgy tudom azért jó minél többet edzeni mert a kúra az egy meghatározott ideig tart és az alatt minél többet kell hogy hamarabb növekedj.
2011. febr. 15. 02:58
 1/6 bix ***** válasza:

alapvetően naturálban 3-4 nap elég kell hogy legyen.

nem tudom milyen kúrára gondolsz, de ha te koxhoz nyúlsz ennyi tudás és edzésmult mellett, akkor csak sajnálni tudlak, a minimum az lesz hogy lesérülsz... de úgyis azt csinálsz amit akarsz...

2011. febr. 15. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdező bocs, de nem neked való ez a sport ilyen szorgalom mellett...
2011. febr. 15. 08:42
 3/6 anonim válasza:
Heti 2-3 napot pihenni kell, hogy az izmok regenerálódni tudjanak, különben az egésznek semmi értelme.
2011. febr. 15. 09:08
 4/6 Da puta madre ***** válasza:
Lehet kúra alatt magát a tömegnövelést érti. Inkább ciklus, vagy fázis. Idézlek:"ideig tart és az alatt minél többet kell hogy hamarabb növekedj."-épp ezért nem szabad minden nap edzeni. Nem az edzés alatt nősz, hanem a pihenés alatt.
2011. febr. 15. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem tehát Ti szerintetek is jobb ha 3-4 alkalom egy héten én amugy ugy csinálom hogy minnél többet átlagban 5 alkalom egy héten. Ugy vettem észre igy a legjobb legalábbis nekem.
2011. febr. 15. 11:50
 6/6 anonim válasza:

Kell az izmoknak a pihenés, illetve a sérülések elkerülése miatt is.

De miért akarsz tömegnővelést csinálni?Nem akarok beleszólni,de ha nem versenyszerűen csinálod, akkor nem lenne jobb ha egészségesen, szerek nélkül csak kondiznál?Úgy legalább az látszana ami tényleges, mert így lehet nagyobbnak tünsz,de az erőd ettől még nem biztos hogy nagy is.

2011. febr. 15. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!