Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem fejlődök miért?

Dávidking20 kérdése:

Nem fejlődök miért?

Figyelt kérdés

2 hónapja ( heti 2x edzettem) most kezdtem a 3. hónapomat a konditeremben és most már heti 3 szor járok egy héten.

Kondizás előtt szálkásítottam, de mostmár megnöveltem a kaja bevitelt megpróbálok napi 4-5 étkezést beiktatni (pl csirkemell,rizs.tészta,túró,hal..stb amiben van sok fehérje + protein turmix)

Mégis a bicemszem nem nőt. De miért?

Mellizmaim fejlődtek eg y keveset + talán a tricepszem.

Erőnlétben érzem a változást + jött fel 2-2,5 kg is

Mit csinálhatok rosszúl,hogy a bicepszem nem nőt semennyit cm ben?

Tippeket kérek amiket alkalmazhatok :)

Előre is köszi mindenkinek

Ui: 20 éves vagyok, kreatinnal próbálkozzak vagy ne? ha igen melyiket ajánljátok ?

2012. szept. 5. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legtöbbször az étrendben kell a hibát keresi. Hiába eszel jó kajákat, ha nincs meg a mennyiség. Tuti ki van számolva?
2012. szept. 5. 12:49
 2/11 Zakathol ***** válasza:

Két hónap alatt feljött 2-2,5kg, tehát fejlődsz. Akkor mi a probléma?

A bicepsz az egyik legkisebb izom a testeden szóval ne várd azt, hogy hatalmas fejlődésnek fog indulni két hónap kondi után. A testépítés a türelmes emberek sportja.

Egy picit max még emelhetsz a bevitt tápanyagmennyiségen, de amíg megy felfelé a súlyod, addig nincs gond. Akkor aggódj, ha már a súlyod sem növekszik.

2012. szept. 5. 12:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszaitokat :)
2012. szept. 5. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Testépítés esetén a 2 hónap nem idő.

A sziulárd étkezésed is lehet hiba.

Az edzésed intenzitásán is lehetz hiba.

A kérdésed a kreatinnal kapcoslatosan engem elbizonytalanít, hogy a tápkiegekkel, azok használatával mennyire vagy tisztában?

2012. szept. 5. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Sima, kreatin monohydrat (por verzió):

A kreatin szedésénél figyelembe kell venni, hogy töltési vagy szintentartási fázisisok vannak. Bár megjegyzem az újabb kreatin kötések révén a szakik már elegendőnek tartanak 3g/nap adagot és minden sportban. De vissza a sima monohidráthoz.

1-3nap(töltés) 0,3g x ttkg

4-6nap(töltés) 0,15g x ttkg

7. naptól (szintentartás) 0,075g x ttkg

Amire figyelni kell!

- 10g-nál nagyobb mennyiséget egyszerre ne használj!

- Nagy mennyiségű folyadék szükséges (1g creatin = 1dl víz, gyümölcslé)!

- Minden esetben edzést követően használd!

- Amennyiben napi több adagot kell bevinned (feltöltés), akkor szénhidrátos étkezésed előtt negyed órával!

- 3-4 hónapos szedés után tarts 1 hónap pihenőt!

2012. szept. 5. 13:00
 6/11 A kérdező kommentje:
És a kreatin sokat dob az emberen? sokat lehet kihozni vele az emberből?
2012. szept. 5. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő ez is, van akinél alig segit valamicskét, van akinél meg jó pár kilót és eröt is hozhat.
2012. szept. 5. 13:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Na ez az, edzés során amikor elérem az 1 órát (1,5 órát szoktam edzeni, keményen) akkor érzem az izom egyre jobbanui kimerülését

kell ilyen energetizáló cucc vagy mifene? vagy egyek valami ch tartalmút és akkor íjra pörgök?

2012. szept. 5. 13:40
 9/11 Gysmo ***** válasza:
Lehet, hogy a technika nem megfelelő, nagyot lendítesz és nem a megfelelő súllyal dolgozol. Mivel nem láttalak edzeni nem tudom, de ez is lehet probléma. Vagy válts gyakorlatot, csináld máshogy a bicepsz edzést, ugyanis mindenkinek más jön be, lehet neked pont nem az amit most csinálsz.
2012. szept. 5. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem is kell másfél órát edzeni, mert az már minden csak nem intenzív edzés. Én 60-70 perc alatt leedzem keményen és mehet a visszatöltés és pihenés.
2012. szept. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!