Miért fejlödök nehezen?
Reggel 110g jumbo
Utána suliba elviszek 100g csirke mellet 200g rizssel és eszek még hozzá 100g barna kenyeret
edzés után 110g jumbo
2 óra mulva szintén 100g csirke mell 200 g rizssel
lefekvés elött 1 órával rántotta(5-6db)
Undorító ez a koszt, de mivel mindenki ezt ajánlja ezért ez a legcélratörőbb elérhető áron... Viszont szerintem akkor is moslék, mert én kb. már a 3. napon nem bírom ugyan azt enni... Nem hogy hetekig, hónapokig...
Amúgy pedig a tömegelés nem csak úgy megy, hogy elkezdesz egy szénhidrátos tömegnövelést meg betartasz egy ilyen diétát és akkor szépen felmászik rád x kiló... Ez butaság. Komolyan kell mellé edzeni és még úgy sem fog rohamosan megindulni a kiló... Én például fél évente hízom 4 kg-ot már 3 éve... Így vagyok most 80 kilo... Amikor elkezdtem ezeket a tömegnövelőket meg a testépítést is 55 kilo voltam.. Súroltam az anorexiát..
Kipróbáltam már azt, hogy 3 óránként eszem.. Azt is, hogy csak 3* de azt rendszeresen és rohadt nagy adagot aztán rádobtam egy turmixot, de egyik sem indította meg a súlyomat rohamosan felfele... Szóval ez nem olyan dolog amit lehet sürgettetni! Akinek alkatilag nem olyan a teste, hogy pikk pakk raktároz és jönnek rá a kilók az nem fog rohamosan hízni... Még akkor sem, ha egész nap ülő munkát végez és alig mozog valamit...
És nálam is hirtelen ugrik fel 3-4 kilót aztán megint 5-6 hónapig SEMMI! Pedig egyfolytában ugyan azok a "körülmények"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!