Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mondanátok olyan tömegnövelőke...

Mondanátok olyan tömegnövelőket, ami alacsony fehérje tartalmú viszont minőségi a szénhidrát része (nem tiszta cukor)?

Figyelt kérdés
Fehérje kiegem van mellette, viszont plusz ch kellene.
2012. jan. 21. 22:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
dirtboy,a radio aktív-os hozzászólásod miatt felköltöttem anyámékat a röhögésemmel! Pedig én egy emelettel fentebb is vagyok...:D
2012. jan. 21. 22:53
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom, fölösleges titeket meggyőzni, úgyse lehet. Akinek ez jó, az szedje csak...lelke rajta :) Én csak azt tudom, hogy az emberiség cirka 2000 évig kibírta tömegnövelő meg koksz nélkül, most meg mindenki a könnyebb utat választja...
2012. jan. 21. 23:00
 23/32 dirtboy ***** válasza:

jól látod felesleges írnod itt senki nem hisz neked,van hogy még orvosok is javasolják de te biztosan tudod hogy káros.

inkább próbáld a cigiseket lebeszélni meg az alkoholistákkal,drogosokkal konzultálni,őket kéne meggyőzni ők azok akik károsítják magukat.

további szép estét.

2012. jan. 21. 23:05
 24/32 anonim ***** válasza:
mesterségesZoli, dehát semmi konkrétumot nem írtál, hogy melyik összetevő a mesterséges szerinted..így nehezen győzöl meg bárkit is.
2012. jan. 21. 23:07
 25/32 A kérdező kommentje:

Igen, ez engem is érdekelne hogy szerinted Zoli melyik összetevője mesterséges illetve káros a tömegnövelőknek?

(Ha erre a kérdésre adsz egy értelmes választ, békénhagylak:)

Többieknek pedig még1* köszönöm!

2012. jan. 21. 23:27
 26/32 anonim ***** válasza:

"Mondanátok olyan tömegnövelőket, ami alacsony fehérje tartalmú viszont minőségi a szénhidrát része (nem tiszta cukor)?"

-zab.

2012. jan. 21. 23:33
 27/32 A kérdező kommentje:
400g zabot fogyasztok naponta,viszont ez elég sok a 300g rizzsel stb-vel,ezért a zabból bevitt mennyiséget csökkenteni szeretném,a kimaradt ch-t pedig tömegnövivel pótolni.
2012. jan. 22. 00:03
 28/32 anonim ***** válasza:
de a zab jó minőségű ch. ha tömegnövelővel pótolod, akkor lényegében cukorral pótolod.
2012. jan. 22. 02:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Zolika drága, csak és kizárólag fröcsögni tudsz, de egyszer nem írtad le, hogy mégis mi a baj a tömegnövelővel. Az érvelésed gyenge, és nem veszed észre, hogy egyedüliként véded itt az igazad, miközben mindenki más az ellenkezőjét állítja. Nem feltűnő egy picit?

Te vagy itt az egyedüli troll, és még hülyeséget is mondasz.

2012. jan. 22. 14:13
 30/32 anonim ***** válasza:
és ez már-már idegesítő. bazeg nem írná le, hogy mi baja a fehérjékkel és a szénhidrátokkal, hanem írja a gyökérségeket a 2000 éves emberi történelemről (bazzzeg én több 100 000 évnyi erőszakról tudok, mifa.sz az a 2000 év? annyi ideje feszítették keresztre azt a csórit? kit érdekel?) meg a könnyebbik útról... baz.d meg, mi a könnyebbik út? az hogy eszel? kaját? tápanyagokat? rohadt könnyű, már kíváncsi vagyok a nehéz útra. fogsz egy kiló vas szeget, és rágcsálod vagy mifa.sz? abból sose lesz ám izom..
2012. jan. 22. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!