Milyen magas rosttartalmú, nyersen ehető zöldségek vannak, amiknek egyébként relatíve alacsony a szénhidrát, fehérje, ill. zsírtartalma?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 01:06
1/3 anonim válasza:
oldható: zab, alma, cikória, fekete áfonya, körte, sárgarépa.
oldhatatlan: teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, korpafélék, takarmánykáposzta.
Egyébként meg rosttablettát vagy rostport tudok ajánlani.
2/3 anonim válasza:
Minden zöldségnek magas a rosttartalma, (a zab, gabona és korpa nem zöldség!!!), és a nulla a zsírtartalma, fehérje egyes zöldségekben van, de az a legkevésbé sem egészségtelen, sőt szükséges. A szénhidráttartalmuk sem magas, amennyi bennük van, annyit nyugodtan ehetsz, különben éhenhalsz.
3/3 anonim válasza:
Második! Valóban nem zöldségek, ahogy az alma vagy a körte sem, de feltételezem, a rosttartalom és nem a "zöldség" volt a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!